Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Biber Tarifleri > Mücver (44 adet - 17,285,164 defa bakıldı)

Mücver


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Mücver

BolKepçe
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.06.2005
Mesajlar: 41
Şehir: Ereğli/Konya
Kısa URL: https://ml.md/lc39
Gönderme Tarihi: 14.Haz.2005
8,473 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım kg. rendelenmiş suyu süzülmüş kabak
2 çorba kaşığı margarin
2 büyük rendelenmiş soğan
1 Su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
3,5 kahve fincanı un
4 yumurta
Tuz
Karabiber
Dereotu
Yarım bardak sıvı yağ

Yağ bir tencerede kızdırılır, soğanlar 2 dakika kavrulur, kabağı da katıp 2 dakika daha çevirdikten sonra, bir tepsiye alınır. Ilık hale gelince yağ dışındaki bütün malzemeler katılıp, karıştırılır. Sıvıyağ tavada kızdırılır, hazırlanan malzemem kaşık kaşık aralıklı olarak tavaya dökülerek kızartılır.


ML® Kabak Mücveri için tıklayın




Kabak Mücveri

kültür
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 06.01.2006
Mesajlar: 61
Şehir: Ağrı
Kısa URL: https://ml.md/lc783
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2006
7,730 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg. kabak
1 adet kuru soğan
1 demet dereotu
1 demet nane
4 adet yumurta
4-5 çorba kaşığı un
tuz
sıvıyağ

Kabakların kabukları kazınır, rendelenir, biraz tuz serpilerek ovulur, fazla suyu sıkılarak çukur bir kaba alınır. İçine yumurtalar kırılır, ince doğranmış taze soğan, un, ince kıyılmış dereotu, az nane serpilerek iyice karıştırılır. Kızdırılmış bol yağda, yemek kaşığı ile dökülerek kızartılır.


ML® Kabak Ekşisi için tıklayın


ML® Kabak Mücveri (görsel)



Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 25.06.2021


Kabak Mücveri

Hiç Kimse
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 10.02.2006
Mesajlar: 771
Şehir: Bahçelievler/ANKARA
Kısa URL: https://ml.md/lc1202
Gönderme Tarihi: 09.Mar.2006
12,324 defa indirildi / yazdırıldı




3 kabak
5- 6 adet taze soğan (veya 1 kuru soğan)
2- 3 sivri biber
Yarım demet maydanoz ve dereotu
3 yumurta
3- 4 kaşık un
Tuz ve karabiber
Kızartmak için 1 bardak zeytinyağı veya ayçiçek yağı

Kabak kazınıp ince rendelenir. Doğranmış soğan, biber, maydanoz, dereotu, tuz, karabiber, yumurta, un konup karıştırılır.
Kızgın yağa kaşık kaşık döküp iki tarafı da kızartılır.
Fazla yağı çekmesi için kağıt üzerine çıkarılır.

Not: Mücveri, kabak yerine rendelenmiş patates ve ince doğranarak az haşlanmış pırasa ile de yapabilirsiniz.


ML® Domates Bastı için tıklayın




Kabak Mücveri

kahve
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 21.04.2006
Mesajlar: 172
Şehir: Konya
Kısa URL: https://ml.md/lc2317
Gönderme Tarihi: 21.Nis.2006
6,814 defa indirildi / yazdırıldı




1 kilo taze kabak
2 demet taze soğan
2 kahve fincanı un
5 adet yumurta
1 demet dereotu
1 demet nane
1.5 çay bardağı ayçiçek yağı
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar
Tuz
Karabiber

Kabakların üstlerini iyice kazıyıp, rendeleyin. Soğanları, dereotunu ve naneyi ince ince kıyın. Hepsini kabaklara katın, çok hafif tuzlayarak unu ilave edip, karıştırın. Öte yanda bir kap içine yumurtaları kırıp hafifçe çırptıktan sonra ilave edin. Kabakların sulanmasına fırsat vermeden rende kaşari da karıştırın. Kaşık kaşık alıp kızdırılmış ayçiçek yağında kızartın. İsterseniz kaşar yerine beyaz peynir de koyabilirsiniz. Sofraya verirken yanına domatesli makarna ile servis yapabilirsiniz.


ML® Kabakiçi için tıklayın




Kabak Mücveri

nedimex
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 17.07.2005
Mesajlar: 564
Şehir: Kadiköy/Istanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc3935
Gönderme Tarihi: 20.May.2006
5,795 defa indirildi / yazdırıldı




2 Sakiz Kabagi
1/2 Demet Taze Sogan
1/2 Demet Dereotu
75 gr Beyaz Peynir
1 Yumurta
2,5 Çorba Kasigi Un
1/4 Çay Kasigi Toz Beyaz Biber
Bir Tutam Tuz
Kizartmak Için: Yağ

Kabaklari yikayin,iki uç kismini kesip atin. Kabuklarini soyun. Rendenin ince tarafiyla bir kaba rendeleyin. Elinizle hafifçe sikarak suyunu alin. Taze soğanlari ayiklayip ince dograyin. Dereotunu ayiklayip yaprak kisimlarini ince kiyin. Tuzu alinmis beyaz peyniri ufalayin veya rendeleyin. Rendelenmis kabaga, tuz hariç tüm malzemeyi ilave edip hepsini iyice karistirin. Tavada ayçiçek yagini kizdirin. Mücver karisimini çorba kasigi ile sekillendirip kizgin yaga atin. Her iki tarafi altin sarisi renk alincaya dek kizartin.
Delikli kevgirle yagini süzerek fazlasini emmesi için mutfak kagidinin üstüne alin. Tuzunu serpikten sonra servis tabagina alin. Burada dikkat etmemiz gereken nokta, peynirin tuzlu olmasi halinde ayrica tuz koymamaniz gerektigi.



Kabak Mücver

siyami
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 26.09.2006
Mesajlar: 1925
Şehir: izmir
Kısa URL: https://ml.md/lc96387
Gönderme Tarihi: 05.Mar.2014
2,213 defa indirildi / yazdırıldı




Milli Eğitim Bakanlığı
Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi
Ankara 2006


1 kg kabak
2 adet kuru soğan
150 g beyaz peynir
4 kahve fincanı un
4 adet yumurta
2 demet dereotu
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz

Maydanozu ve dereotunu julienne usulü doğrayınız.
Soğan ve peyniri rendeleyiniz.
Kabakları rendeleyerek suyunu sıkınız.
Kabak, soğan, peynir, maydanoz, un, yumurta, tuz ve biberi bir kasede iyice karıştırınız.
Önceden kızdırılmış yağ kullanınız.
Harcı yağa kaşıkla dökünüz.
Yakmadan kızartmaya dikkat ediniz.
Kızaran mücverleri kağıt havlu yayılmış kaba çıkartarak yağının süzülmesini sağlayınız.
Türk Mutfağında mücverlerin sıcak verildiğin unutmayınız
Mücver tabağını limon dilimleri ve maydanoz ve dereotu yapraklarıyla süsleyiniz.

Not: Mücverleri sıcak ya da soğuk olarak servise alabilirsiniz. Sıcak olarak verildiğinde yanında sarımsaklı yoğurt veriniz.



Mücver

siyami
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 26.09.2006
Mesajlar: 1925
Şehir: izmir
Kısa URL: https://ml.md/lc98945
Gönderme Tarihi: 12.Haz.2014
1,917 defa indirildi / yazdırıldı




3 adet orta boy kabak
3 yumurta
2 çay bardağı un
100 gram beyaz peynir
1 demet maydanoz
Yarım soğan
Tuz
Karabiber

Kabağı rendenin kalın yeriyle rendeleyin. Bir kabın içine suyunu sıkarak alın. Üzerine rendelenmiş soğanı, ezilmiş beyaz peyniri, kıyılmış maydanozu da ekleyip karıştırın. Yumurtayı çırpın, üzerine ekleyin. Hepsini birlikte karıştırın. Unu bu karışımın içine ekleyip çırpın ve bu harcı da az yağlı tavaya kaşıkla dökerek iki yüzünü de pişirin. Yanında cacıkla ikram edin.



Kabak Mücveri

günaydın
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 05.09.2014
Mesajlar: 21
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc101431
Gönderme Tarihi: 06.Eyl.2014
2,008 defa indirildi / yazdırıldı




3 kabak
100 gr beyaz peynir
3 yumurta
2 çorba kaşığı un
Tuz
Karabiber

Kabaklar rendenin kalın tarafı ile rendelenir ve iyice sıkılır. Beyaz peyniri çatalla ezerek üzerine 3 yumurta kırın. İki çorba kaşığı un ekleyerek malzemeyi birbirine yedirin. Kabakları da katarak mücveri hazırlayın. Tuz ve karabiberi eklemeyi unutmayın. Kızdırılmış çiçek yağına karışımdan bir kaşık koyarak her iki yanını yanmadan kızartın.


Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 24.04.2024


Kabak Mücveri

sema ver
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 26.06.2015
Mesajlar: 11
Şehir: Kayseri
Kısa URL: https://ml.md/lc108746
Gönderme Tarihi: 28.Haz.2015
1,949 defa indirildi / yazdırıldı




Ellif Korkmazel

3 adet kabak
2 adet yumurta
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
3 çorba kaşığı un
4 diş sarımsak
1 adet soğan
Tuz, biber
1 tatlı kaşığı karbonat
Kızartmak için sıvı yağ

Öncelikle kabakları rendeleyip suyunu iyice sıkın. Üzerine soğanı rendeleyin. Yumurta, un, karbonat, kıyılmış yeşillikler ve baharatları da karıştırın, kaşık kaşık kızgın yağın içine atıp kızartın.



Mücver

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc115174
Gönderme Tarihi: 28.Şub.2016
1,604 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet kabak
2 adet yumurta
100 gr. beyaz peynir
1 su bardağı un
1/4 su bardağı zeytinyağı
Tuz

1. Kabaklar rendelenip suyu iyice sıkılır.
2. Yumurta, yağ, un ve peynir iyice çırpılır.
3. Kabak, karışıma eklenir.
4. Kare veya dikdörtgen bir tepsi yağlanıp karışım içine dökülür.
5. Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında kızarana kadar yaklaşık 25 dakika pişirilir.
6. Dilimlenerek sıcak ya da soğuk olarak yoğurtla beraber servis edilir.



Kabak Mücveri

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc116224
Gönderme Tarihi: 19.Nis.2016
1,679 defa indirildi / yazdırıldı




Vedat Başaran

2 adet sakız kabağı
150 gr. beyaz peynir
3 adet yumurta
Yoğurt
100 gr. un
¼ demet taze nane
¼ demet dereotu
6 adet taze soğan
1 adet havuç
1 tatlı kaşığı acısız toz kırmızı biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 bardak ayçiçek yağı
1 tatlı kaşığı karabiber

Kabak ve havuçların üstünü bir soyacak yardımı ile kazıyarak soyun. Kabakları rendenin kalın tarafı ile rendeleyip üzerine biraz tuz serpip bekletin. Havuçları da rendenin ince kısmıyla rendeleyin. Kabakların suyunu iyice sıkarak çıkarın ve rendelediğiniz havuçlarla geniş bir kaba koyun. Taze soğanları kibrit boyunda doğrayıp uzunlamasına ince ince kesin. Dereotu ile naneyi ince ince kıyın. Beyaz peyniri de rendeleyip hepsini kabın içine boşaltın. Kırmızı tatlı toz biber ve karabiber kattıktan sonra yumurtaları kırıp iyice karıştırın. Un ilave ederek karıştırmaya devam edin. Yağı kızdırıp karışımı kaşık kaşık tavaya dökün. Her iki tarafını 5 - 6 dakika kızartın. Emici bir mutfak kağıdı üzerine koyup fazla yağlarını süzün.



Kabak Mücveri

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc118736
Gönderme Tarihi: 07.Ağu.2016
1,557 defa indirildi / yazdırıldı




Gülşen Ger

3 adet kabak
1 adet yumurta
6 yemek kaşığı un
Maydanoz Dereotu
1 adet orta boy kuru soğan
Tuz
Karabiber
Kırmızı biber
Nane
Sıvı yağ

Kabakları rendeleyip biraz suyunu salması için bekleyin ve suyunu süzün. Kuru soğan soyulup rendelenir. Kabağın içine sıvı yağ hariç diğer malzemeler katılıp karıştırılır. Kızgın yağda altı üstü kızarıncaya kadar pişirilir.



Mücver

İ
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 01.09.2014
Mesajlar: 614
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc120616
Gönderme Tarihi: 28.Ekm.2016
1,879 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet kabak
Yarım demet maydanoz
3 dal taze soğan
Bir tutam taze nane
2 yumurta
7 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz

Kabaklar rendelenir. Bütün yeşillikler doğranarak kabağın üzerine eklenir.
Yumurtalar kırılır, baharatlar ve un ilave edilerek bütün malzemeler kaşıkla iyice karıştırılır.
Teflon tava ocağa konur. Harçtan bir yemek kaşığı alınarak tavaya konur ve üzeri kaşığın sırtıyla düzeltilir.
Bir tatlı kaşığı sıvı yağ tavadaki mücverin üzerine ve etrafına gezdirilir.
Mücver pişince çevrilerek diğer yüzeyi de pişirilir. Sıcak olarak servise sunulur.



Kabak Mücveri

deli-dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 30.09.2016
Mesajlar: 45
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc126342
Gönderme Tarihi: 26.Haz.2017
1,084 defa indirildi / yazdırıldı




3 adet orta boy kabak
1/2 bardak beyaz peynir
2 kahve fincanı un
Maydanoz
Dereotu
2 yumurta
Karabiber
Tuz

Kabakları soyduktan sonra rendenin kalın tarafıyla rendeleyin, suyunu sıkarak bir tarafta bekletin.
Diğer taraftan bir tencereye 1-2 fincan su koyup, rendelenmiş kabakları ilave edin. Tuzunu da koyduktan sonra birkaç dakika pişirin, sonra tencereyi ocaktan alıp ılınmaya bırakın.
Daha sonra beyaz peyniri iyice ufalayın, buna un, yumurta, tuz, karabiber, çok ince kıyılmış dereotu ve maydanozla beraber karıştırın.
Daha sonra kabakları alıp, bu karışıma ilave edin ve hepsini bir daha iyice karıştırın. Bir tavaya zeytinyağı koyup iyice kızdırın, sonra tenceredeki karışımdan kaşık kaşık alıp tavaya koyun.
Her iki yanı da kızarınca yağdan alın, tabağa koyup servis yapın.


Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 25.08.2022


Mücver

beyhude
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 29.05.2018
Mesajlar: 24
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc134446
Gönderme Tarihi: 29.May.2018
879 defa indirildi / yazdırıldı




3 adet kabak
2 adet yumurta
4 çorba kaşığı un
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber

3 adet kabağı derin bir tabağa soymadan rendeleyin.
Daha sonra yumurtaları kırın ve iyice çırpın.
Daha sonra 4 çorba kaşığı unu, tuzu, pulbiberi, karabiberi ekleyin ve iyiyce çırpın.
Kızgın bir tavaya çorba kaşığı yardımıyla kaşık kaşık koyunuz ve yayınız.
Diğerleri de aynı olacak şekilde kızartın.


Fotoğraf "Domates Perisi" tarafından gönderildi. 09.12.2021


Kabak Mücver

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc134716
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2018
988 defa indirildi / yazdırıldı




4 orta boy kabak
2 yumurta
1 su bardağıı un
Yarım demet dereotu
4-5 dal taze soğan
1.5 tatlı kaşığı kuru nane
1 tutam karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartmak için 1 su bardağı sıvı yağ

Derin bir kapta un, tuz, kuru nane ve karabiber karıştırılır. İnce kıyılmış dereotu ve kuru nane, yumurta ve rendelenip suyu iyice sıkılmış kabaklar unlu karışıma ilave edilir ve iyice karıştırılır. Hazırlanan harç 2-3 dakika kabağın kalan suyunu salması için bekletilir. Büyükçe bir tavaya sıvıyağ koyulur. Birer çorba kaşığı kadar mücver harcı tavaya dökülür ve her iki tarafı yaklaşık 2 dakika kadar kızartılır. Kızaran mücverler fazla yağlarını bırakması için bir tabağa yayılan kağıt havlunun üzerine koyulur.



Kabak Mücver

yerküre
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 09.08.2018
Mesajlar: 26
Şehir: Çankırı
Kısa URL: https://ml.md/lc136103
Gönderme Tarihi: 10.Ağu.2018
975 defa indirildi / yazdırıldı




4 kabak
2 adet yumurta
1 avuç dereotu
1 parça beyaz peynir
1.5 tatlı kaşığı kuru nane
1 tutam karabiber
1 su bardağı un
1.5 tatlı kaşığı kayatuzu
5-6 dal taze soğan
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 su bardağı sıvıyağ

Bir kapta un, tuz, kuru nane, kabartma tozu ve karabiberi karıştırın. Doğranmış dereotu, nane, ezilmiş peynir, 2 yumurta ve rendelenip suyu sıkılmış kabakları unlu karışıma ekleyip karıştırın. Böylece çok cıvık olmayan bir harç elde edin. Büyük bir tavada sıvıyağnı ısıtıp, birer çorba kaşığı kadar mücver harcı dökün. Her iki tarafını yaklaşık 2 dakika kadar kızartın. Kızaran mücverler, fazla yağlarını bırakması için bir tabağa yayılan kağıt havlunun üzerine koyun.

Not: Suyunu daha iyi bırakması için rendelenmiş kabağı biraz ovabilirsiniz.



Mücver

mel tem
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.06.2019
Mesajlar: 32
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc143224
Gönderme Tarihi: 03.Haz.2019
707 defa indirildi / yazdırıldı




THY Skylife

2 adet yumurta
Yarım su bardağı un
2 orta boy kabak
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
2 dal yeşil soğan
Tuz

Kabaklar soyulup rendelenir. Yeşil soğan, maydanoz, dereotu küçük küçük doğranır. Yumurtalar derin bir kapta unla çırpılır. Bütün malzemeler birleştirilir ve tuz katılır. Hazırlanan harçtan bir kaşık alınır ve teflon tavada kızgın yağda kızartılır. İki tarafı da kızarınca, mücver havlu kâğıt serili ayrı bir kaba alınır. Sıcak ya da soğuk servis edilebilir.



Mücver

ay ışığı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.06.2016
Mesajlar: 1752
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc143977
Gönderme Tarihi: 05.Tem.2019
802 defa indirildi / yazdırıldı




3 yumurta
3 kabak
Un
Yeşillik

Yeşillikleri ince ince doğrayın. Rendeleyip iyice suyunu sıktığınız kabaklarla karıştırın.
Yumurtaları ve unu da sebzeli harca ekleyip iyice karıştırın. İyice kızdırdığınız yağa kaşık kaşık dökerek altın rengi olana kadar iki tarafını da iyice kızartın.



Kabak Mücveri

bahis
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 11.07.2019
Mesajlar: 61
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc144124
Gönderme Tarihi: 11.Tem.2019
1,050 defa indirildi / yazdırıldı




http://www.hurriyet.com.tr

4 adet kabak
1 adet küçük patates (isteğe bağlı)
3 adet yumurta
Yarım su bardağı un
Maydonoz
Dereotu
Taze soğan
Karabiber
Tuz
Kızartmak için sıvıyağ

Kabakları yıkayıp rendeleyin. İyice suyunu sıkın. Tüm yeşillikleri ince ince doğrayıp yumurta, kabak, patates rendesi, un ve baharatlarla harmanlayıp kızgın yağa kaşık kaşık dökerek her iki yüzünü de kızartın. Ilık veya soğuk olarak servis edin.







Mücver Tarifleri Biber Tarifleri



(44 adet Mücver 17,285,164 defa bakıldı)

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort