| 
 
 
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Çetin Ceviz 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.05.2005 
Mesajlar: 3321 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc184328 
Gönderme Tarihi: 13.Ağu.2025 
85 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4-5 dilim ekmek (tercihen bayat ekmek)
 
2 adet yumurta
 
1 çay bardağı süt (isteğe bağlı, daha yumuşak olması için)
 
Tuz (damak tadınıza göre)
 
Karabiber (isteğe bağlı)
 
Kızartmak için sıvı yağ (ayçiçek yağı ya da zeytinyağı)
 
 
Derin bir kaseye yumurtaları kırın.
 
Üzerine sütü ekleyin. (İsterseniz süt koymayabilirsiniz.)
 
Tuz ve karabiberi ilave edip çırpın.
 
Ekmek dilimlerini bu karışıma batırın, her iki tarafını da iyice yedirin.
 
Tavaya az miktarda yağ koyup ısıtın.
 
Yumurtalı ekmek dilimlerini tavaya alın ve her iki yüzünü de altın sarısı renk alana kadar kızartın.
 
Kağıt havlu serili tabağa alarak fazla yağını süzdürebilirsiniz. Afiyet olsun!
 
 
Not: Ekmeğin bayat olması yumurtalı ekmeğin yapımında oldukça önemlidir. Çünkü taze ekmek süt ve yumurta karışımına batırıldığında çok çabuk dağılır. Özellikle kızartırken dağılabilir ya da içi hamur gibi kalabilir. Birkaç günlük ekmekler hafif kurumuş olduğu için sıvıyı çeker ama dağılmaz. Bu da dışı çıtır, içi yumuşak ideal bir kıvam sağlar. Ayrıca bayat ekmek, kızartma sırasında daha güzel ve eşit şekilde kızarır. Taze ekmek ise fazla yağ çeker ve çok yumuşak kalabilir.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Çetin Ceviz 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.05.2005 
Mesajlar: 3321 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc183171 
Gönderme Tarihi: 24.May.2025 
56 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Fatoş Yağcı
 
 
3 adet yumurta
 
3 çorba kaşığı un
 
1 çorba kaşığı nişasta
 
1 çay bardağı rendelenmiş beyaz peynir
 
7-8 dal ince kıyılmış maydanoz
 
Pulbiber
 
Karabiber
 
1 çay bardağı su
 
1 adet dilimlenmiş bayat
 
baton ekmek
 
Kızartmak için:
 
1 su bardağı sıvıyağ
 
 
Yumurtaları iyice çırpın.
 
Un ve nişastayı ilave edip topak kalmayacak şekilde çırpmaya devam edin.
 
Beyaz peynir, maydanoz, pulbiber, karabiber ve suyu ilave edip bütün malzemeyi karıştırın.
 
Ekmek dilimlerini bu karışıma bulayıp kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın.
 
Sıcak olarak servis yapın.
 
 
Not: Ekmek dilimlerini yumurtalı karışıma bulayıp hemen kızartın. Eğer bu karışımda fazla bekletirseniz, kızartırken parçalanır.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
dolu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.01.2014 
Mesajlar: 3325 Şehir: Denizli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc182715 
Gönderme Tarihi: 23.Nis.2025 
72 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 yumurta
 
Tereyağı
 
Yarım su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
 
Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
 
3-4 dal taze fesleğen
 
3-4 dal taze nane
 
2-3 dal dereotu
 
2 dilim ekmek
 
2 tatlı kaşığı zeytinyağı
 
1 diş sarımsak
 
 
Ekmeklerin üzerine birer tatlı kaşığı tereyağı sürün.
 
Yumurtaları bir kasede çırpın. İnce kıydığınız yeşillikler ve rendelenmiş peynirleri ekleyerek karıştırın.
 
Yumurtalı karışımı ekmeklerin üzerine dökün.
 
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında ekmekler kızarıncaya kadar, yaklaşık 10-12 dakika pişirin.
 
Sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
dolu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.01.2014 
Mesajlar: 3325 Şehir: Denizli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc182023 
Gönderme Tarihi: 06.Mar.2025 
152 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 adet bayat ekmek
 
3 adet yumurta
 
Tuz
 
Sıvı yağ
 
 
Bayat ekmeğimizi ne çok ince ne de çok kalın olmayacak şekilde dikkatlice dilimleyelim.
 
Yumurtaları geniş bir kasede çırparak tuz ilave edelim.
 
Teflon tavada sıvı yağı 1-2 dakika kızdıralım.
 
Ekmeklerin her iki yüzünü yumurtaya bulayalım ve çıkartalım.
 
Sırayla yumurtaya buladığımız ekmekleri tavaya alalım ve 2 dakika kızartıncaya kadar çevirerek kızartalım.
 
Kızaran ekmeklerimizin fazla yağını çekmesi için kağıt havlu serili bir tabağa alalım.
 
Tüm ekmeklerimizi bu şekilde kızarttıktan sonra servis tabağına alalım ve servis edelim.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
dolu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.01.2014 
Mesajlar: 3325 Şehir: Denizli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc181599 
Gönderme Tarihi: 06.Şub.2025 
108 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet yumurta
 
4-5 dilim bayat ekmek (veya istediğiniz türde ekmek)
 
2 yemek kaşığı süt (isteğe bağlı)
 
Tuz ve karabiber
 
Pul biber, kekik (isteğe bağlı)
 
Bir miktar sıvı yağ veya tereyağı (kızartmak için)
 
 
Derin bir kaseye yumurtaları kırın.
 
İçine sütü ekleyin (daha yumuşak bir doku için).
 
Tuz, karabiber ve istediğiniz baharatları ekleyip çırpın.
 
Bayat ekmek dilimlerini yumurtalı karışıma batırın.
 
Her iki tarafının da iyice karışıma bulanmasını sağlayın.
 
Bir tavada sıvı yağ veya tereyağını ısıtın.
 
Yumurtaya bulanmış ekmek dilimlerini tavaya yerleştirin ve her iki tarafını altın sarısı bir renk alana kadar kızartın.
 
Kızaran ekmek dilimlerini sıcak servis tabağına alın.
 
Yanında peynir, zeytin, domates, salatalık gibi kahvaltılıklarla servis yapabilirsiniz. İsterseniz üzerine biraz daha pul biber serpebilirsiniz.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
dolu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.01.2014 
Mesajlar: 3325 Şehir: Denizli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc181475 
Gönderme Tarihi: 28.Oca.2025 
165 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Bir kâsede yumurtayı çırpın.
 
Dilimlenmiş bayat ekmekleri kâseye batırın ve çok az yağ damlatılmış tavada ekmeklerinizi kızartın.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
dolu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.01.2014 
Mesajlar: 3325 Şehir: Denizli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc180763 
Gönderme Tarihi: 11.Arl.2024 
183 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Dilimlenmiş bayat ekmekler
 
3 adet yumurta
 
Tuz
 
Sıvı yağ
 
 
Yumurtaları geniş bir kasede çırparak yeterince tuz ilave edin.
 
Teflon tavada sıvı yağı kızdırın.
 
Ekmeklerin her iki yüzünü yumurtaya bulayarak kızdırdığınız yağda kızartın.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc179325 
Gönderme Tarihi: 04.Eyl.2024 
159 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
5 dilim bayat ekmek (Bayat ekmek olması gerekli)
 
2 yumurta
 
Tuz
 
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
 
1 çay kaşığı karabiber
 
Kızartmak için sıvı yağ
 
 
Kahvaltılarda yenilebilecek harika bir alternatif. Malzemesi az ve her evde olan şeyler. Öncelikle Bayat ekmeğimizden ne kadar pişireceksek o ölçüde ekmek dilimliyoruz. Ayrı bir kapta yumurtaları kırıp içerisine arzu ettiğiniz kadar baharat ve tuz koyuyoruz ve çırpıyoruz. Kızdırdığımız sıvı yağa dilimleyip yumurtaya buladığımız ekmekleri atıp kızarınca ters çeviriyoruz.
 
 
 
 
Fotoğraf "dolu" tarafından gönderildi. 11.11.2024
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc179117 
Gönderme Tarihi: 20.Ağu.2024 
281 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.cumhuriyet.com.tr
 
 
1 adet bayat ekmek
 
2 adet yumurta
 
1/2 su bardağı süt
 
1 yemek kaşığı un
 
1 çay kaşığı tuz
 
Kızartmak için:
 
5 yemek kaşığı sıvı yağ
 
 
Yumurtaları derin bir kaseye kırın ve tuzu ekledikten sonra bir tel çırpıcı ile güzelce çırpın.
 
Üstüne sütü ilave edip çırpmaya devam edin.
 
Son olarak unu ilave ettikten sonra bir tel çırpıcı ile güzelce çırpın. 
 
Yumurtalı karışım hazır olacak.
 
Bayat ekmeği dilimleyin. 
 
Dilimleri arkalı önlü iyice bulanacak şekilde yumurtalı karışıma bulayın.
 
Isınmış kızartma tavasına sıvı yağı ekleyin ve yumurtaya buladığınız ekmekleri arkalı önlü güzelce kızartın.
 
Bir servis tabağına aldıktan sonra sıcak sıcak servis edin.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc177332 
Gönderme Tarihi: 16.Nis.2024 
239 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.cumhuriyet.com.tr
 
 
4 dilim ekmek
 
4 adet büyük boy yumurta
 
1/4 su bardağı süt
 
Tuz ve karabiber
 
2 yemek kaşığı tereyağı veya sıvı yağ
 
İsteğe bağlı olarak rendelenmiş peynir, yeşillik veya baharatlar
 
 
Bir kase içerisinde yumurtalar ve süt çırpılır. Tuz ve karabiberi de eklenerek iyice karıştırılır.
 
Ekmek dilimleri bu karışıma batırılır ve her iki tarafının da iyice emmesi sağlanır. Dilimler fazla bekletilmemeye özen gösterilmeli, aksi halde çok yumuşayabilir.
 
Geniş bir tavada tereyağı veya sıvı yağ orta ateşte ısıtılır. Ekmek dilimleri tavaya yerleştirilir ve altın rengi olana kadar her iki tarafı da kızartılır. Yaklaşık 2-3 dakika her tarafı için yeterli olacaktır.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Selver Somuncu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.05.2007 
Mesajlar: 1024 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc172830 
Gönderme Tarihi: 23.Haz.2023 
268 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.turkiyegazetesi.com.tr
 
 
1 adet bayat ekmek
 
3 adet yumurta
 
Yarım çay bardağı süt
 
1 çay kaşığı tuz
 
Kızartmak için:
 
Sıvı yağ
 
 
Öncelikle ekmeğimizi ne çok ince ne de çok kalın olacak şekilde çok parçalamadan dilimleyelim.
 
Ardından geniş bir tabağa yumurtaları, sütü ve tuzu da alarak çırpalım.
 
Yumurtalarımızı güzelce çırptıktan sonra dilimlediğimiz ekmekleri hazırladığımız sosa batıralım. Ön ve arka yüzünü çok bekletmeden hızlıca yumurtaya bulayalım.
 
Tavaya sıvı yağı alalım ve kızdıralım. Yağ kızdıktan sonra sosa buladığımız ekmeklerimizi tavaya yerleştirelim ve orta ateşte kontrollü bir şekilde pişirelim.
 
Alt yüzü pişen ekmeklerimizi çatal yardımı ile ters çevirelim ve bu yüzünün de pişmesini sağlayalım.
 
İki yüzü de güzelce pişen ekmeklerimizi havlu kağıt serdiğimiz tabağa alalım. Tüm ekmekler bitinceye kadar pişirmeye devam edelim.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Selver Somuncu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.05.2007 
Mesajlar: 1024 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc170847 
Gönderme Tarihi: 14.Mar.2023 
282 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 15 dilim)
 
2 yumurta
 
1 su bardağı süt
 
Tuz
 
 
1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri.
 
Yumurtaları az tuz ilavesiyle çırpın.
 
Sütü ekleyip çırpın.
 
Ekmek dilimlerini sosun içine arkalı önlü batırıp çıkarın ve yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye dizin.
 
Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini paylaştırın.
 
200 derecede önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarmaya başlayana kadar pişirin.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek Kızartması | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc168954 
Gönderme Tarihi: 05.Arl.2022 
352 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 adet bayat somun ekmek
 
2 adet yumurta
 
1 çay kaşığı toz biber
 
1 çay kaşığı karabiber
 
Yarım çay kaşığı tuz
 
1 yemek kaşığı maden suyu
 
1 su bardağı sıvıyağ
 
 
Bayat ekmeği dilimlere ayırın. Dilimler çok kalın ya da çok ince olmasın.
 
Akabinde bir kasede iki yumurtayı baharatları ve maden suyunu katarak iyice çırpın.
 
Gerekirse karışımı bir kez mikserden geçirin.
 
Akabinde ekmekleri arkalı önlü batırıp ocağa aldığınız kızgın yağın içine koyun.
 
Hafif pembeleşen kısmı çevirin.
 
Yağ çeken bir kağıdın üzerine koyun.
 
Yumurtalı ekmekleriniz servise hazır!
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc168138 
Gönderme Tarihi: 26.Ekm.2022 
415 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
10 dilim bayat ekmek
 
4 adet yumurta
 
2 yemek kaşığı süt
 
Yarım çay kaşığı toz biber ve nane
 
Yarım çay kaşığından da az tuz
 
Kızartmak için sıvı yağ
 
 
Derin bir kabın içinde dört yumurtayı iyice çırpın.
 
İçine tuz ve baharatları ilave ederek çırpmaya devam edin.
 
Ardından sütü ilave edip bir dakika daha çırpma işlemi yapın.
 
Son olarak ekmekleri bu hazırladığınız sosa batırın.
 
Orta ateşte açtığınız ocağın üzerine bir tava koyun içerisine bir su bardağı sıvı yağ ekleyin. Ekmeğin yapışmaması için yağın tam kızması lazım.
 
Akabinde yumurtalı ekmekleri çevirerek kızartınız.
 
Kızaran yumurtalı ekmekleri tavadan alıp kalın bir peçetenin üzerine koyunuz.
 
Yağını çektikten sonra servise hazır.
 
 
Not: Yumurtanın içindeki mukoz kıvamlı maddenin tamamen kaybolması için çırpma işleminin iyi olması lazım.
 
 
 
  
 | 
Tavada Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc168042 
Gönderme Tarihi: 21.Ekm.2022 
372 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://esenler.bel.tr/
 
 
6 dilim bayat ekmek
 
2 adet yumurta
 
1 çay kaşığı süt
 
2 çay bardağı sıvıyağ
 
1 çay kaşığı zerdeçal
 
1 çay kaşığı tuz
 
 
Bayat ekmekleri dilimleyin ve kenarlarını çıkartın. Karıştırma kabında yumurtaları çırparak içine sütü, zerdeçalı ve tuzu ilave edin. Tavaya koyduğunuz kızgın yağda önlü arkalı kızartın. Servise hazırdır.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc167213 
Gönderme Tarihi: 09.Eyl.2022 
315 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 adet bayat ekmek
 
3 adet yumurta
 
Tuz
 
Sıvı yağ
 
 
Bayat ekmeğimizi ne çok ince ne de çok kalın olmayacak şekilde dikkatlice dilimleyelim.
 
Yumurtaları geniş bir kasede çırparak tuz ilave edelim.
 
Teflon tavada sıvı yağı 1-2 dakika kızdıralım.
 
Ekmeklerin her iki yüzünü yumurtaya bulayalım ve çıkartalım.
 
Sırayla yumurtaya buladığımız ekmekleri tavaya alalım ve 2 dakika kızartıncaya kadar çevirerek kızartalım.
 
Kızaran ekmeklerimizin fazla yağını çekmesi için kağıt havlu serili bir tabağa alalım.
 
Tüm ekmeklerimizi bu şekilde kızarttıktan sonra servis tabağına alalım ve servis edelim.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc167197 
Gönderme Tarihi: 09.Eyl.2022 
242 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.dogrusucarrefoursa.com
 
 
1 bütün bayat ekmek
 
2 adet yumurta
 
1 su bardağı süt
 
1 su bardağı kadar sıvı yağ
 
Tuz
 
Üzeri için;
 
1 diş sarımsak
 
1 yemek kaşığı tereyağı
 
Kişi sayısı kadar yumurta
 
 
Yumurtaları iyice çırpın. Üzerine süt ve tuzu da ekleyip iyice karıştırın. Ekmeği ince ince dilimledikten sonra dilimlerin her iki tarafını yumurtalı karışıma batırın. Bir tavada sıvıyağı kızdırın ve sosu çeken ekmekleri kızartın. Bir tavada tereyağını eritin ve ikiye kesilmiş sarımsağı tavada gezdirip atın. Yumurtaları dikkatlice kırın ve dağıtmadan pişirin. Pişen yumurtaları yumurtalı ekmeklerin üzerine yerleştirerek servis yapın.
 
 
Not: Kızarttığınız yumurtalı ekmeklerin bir kısmına yumurta pişirmeniz yeterlidir. Üzerine yumurta koyduğunuz ekmekleri 1 kişilik düşünebilir, diğer kızarmış ekmekleri servis tabağında bırakabilirsiniz.
 
 
 
 
Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 06.06.2023
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Selver Somuncu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.05.2007 
Mesajlar: 1024 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc166521 
Gönderme Tarihi: 06.Ağu.2022 
331 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 ya da 2 adet bayat ekmek
 
3 yumurta
 
Tuz
 
Sıvı yağ
 
 
Bayat ekmeklerimizi orta kalınlıkta dilimleyelim.
 
Yumurtalarımızı alıp orta boy ekmek dilimlerinizi rahatlıkla batırabileceğiniz boyutta bir kaseye kıralım.
 
Üstüne tuz ekleyip çırpma teli ile iyice karıştıralım.
 
Teflon yapışmayacak tavaya sıvı yağ ekleyelim.
 
Bir iki dakika kızdırdıktan sonra, ekmek dilimlerimizden alıp yumurtaya her iki yüzünü de batırıp tavaya koyalım.
 
Bir tarafı kızaran ekmeğimizi alıp ters çeviriyoruz ve diğer yüzünü de kızartıyoruz.
 
Tavaya sığacak kadar dilimi birlikte kızartalım.
 
Kızaran ekmekleri bir tabağa alalım.
 
Tüm ekmek dilimlerine aynı işlemi uygulayalım.
 
Kızarmış ekmekleriniz hazır.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
Yemekhane 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.08.2020 
Mesajlar: 5284 Şehir: Amasya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc161976 
Gönderme Tarihi: 22.Arl.2021 
362 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Yarım bayat ekmek
 
2 adet yumurta
 
¼ çay kaşığı tuz
 
¼ çay kaşığı karabiber
 
¼ çay kaşığı kekik
 
¼ çay kaşığı nane
 
¼ çay kaşığı pul biber
 
1,5 yemek kaşığı sıvı yağ
 
 
Ekmeği başparmağınız kalınlığında dilimlere ayırın.
 
Yumurtaları çırpın ve içerisine baharatları ekleyin. Çırpmaya devam edin.
 
Tavayı yüksek ateşte kızdırın. Yağı ekleyip yağın kızmasını bekleyin.
 
Yağ kızdıktan sonra ekmekleri önlü arkalı bir şekilde yağa batırın.
 
Ekmek dilimlerini hem önleri hem de arkaları altın sarısı renk alana dek pişirin.
 
Tavadan aldıktan sonra kağıt havlu üzerinde 1 dakika kadar bekletin, havlunun ekmekteki yağı almasını sağlayın.
 
Dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.
 
 
 
  
 | 
Yumurtalı Ekmek | 
  | 
OlurMuOlur 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 24.07.2020 
Mesajlar: 62 Şehir: Sincan | 
Kısa URL: https://ml.md/lc157677 
Gönderme Tarihi: 11.May.2021 
716 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Kekik, tuz, yumurta ve karabiberi bir kapta iyice karıştırın.
 
Daha sonra dilimlediğiniz ekmeklerinizi sosa batırıp yağda kızartın.
 
Kahvaltı sofralarınız vazgeçilmezi olacaktır.
 
 
 
 
Fotoğraf "Domates Perisi" tarafından gönderildi. 13.12.2021
  
 | 
 
 
 
 
 
 |