| 
 
| 
 
 
 | 
 
Temel Pizza Hamuru | 
 
  | 
Lale 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.05.2006 
Mesajlar: 45 Şehir: Berlin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc3687 
Gönderme Tarihi: 12.May.2006 
4,060 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 Su Bardagi Un
 
1 Küp Yas Maya
 
4 Çorba Kasigi Zeytinyagi
 
2 Tatli Kasigi Tuz
 
 
Mayayi ufalayin. Büyük bir kasede un ve mayayi karistirin. Yarim su bardagi kadar ilik su, yag ve tuz ilave edin. Karisimi pütürsüz ve ellere yapismayan bir hamur elde edinceye kadar yogurun. Dilerseniz yogurma islemi için mikser de kullanabilirsiniz. Hamurun üzerini bir bezle örterek ilik bir ortamda 1 saat kadar dinlendirin.
 
Iki firin tepsisini yaglayip üzerine un serpin. Firini 225 dereceye ayarlayip önceden isitin. Hamuru tepsilere yayin.
 
Hamurlari dilediginiz iç malzeme ile donatip firina verin. 25 dakika kadar pisirin.
 
 
 ML® Pizza için tıklayın 
 
 
 
 
Fotoğraf "Fatoş Çelik" tarafından gönderildi. 14.05.2020
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Temel Pizza Hamuru Tarifleri Sufle Tarifleri
 | 
 
 
 
 |