Kısa URL: https://ml.md/lc82316
Gönderme Tarihi: 20.Ekm.2012
2,038 defa indirildi / yazdırıldı
Yıldız Özdemir
300 Gr. Kuşbaşı Et
500 Gr. Arpacık Soğan
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1/2 Çay Kaşığı Kırmızı Tozbiber
1 Lt. Su
Tereyağı ve etleri tencereye koyup kavuralım. İyice kavrulduktan sonra üzerine 1 litre su ve tuzumuzu ilave edip etler yarı pişene kadar kaynatalım. Sonra ayıkladığımız soğanları ekleyelim, kırmızı biber dökelim. Tencerede 2 parmak su kalana kadar pişirelim.
Kısa URL: https://ml.md/lc91898
Gönderme Tarihi: 02.Eyl.2013
1,538 defa indirildi / yazdırıldı
1 kg Kuzu But
250 g Arpacık Soğan
1 Baş Soğan
1 Çorba Kaşığı Salça
Aldığı Kadar Su
İsteğe Bağlı Karabiber
Kuzu etini ocakta biraz pişirelim. Soğanları, sarımsakları, salçayı ve karabiberi ekleyelim. Son olarak suyu ilave edip pişmeye bırakalım. Soğanlı yahnimiz hazırdır.