Kısa URL: https://ml.md/lc91898
Gönderme Tarihi: 02.Eyl.2013
1,538 defa indirildi / yazdırıldı
1 kg Kuzu But
250 g Arpacık Soğan
1 Baş Soğan
1 Çorba Kaşığı Salça
Aldığı Kadar Su
İsteğe Bağlı Karabiber
Kuzu etini ocakta biraz pişirelim. Soğanları, sarımsakları, salçayı ve karabiberi ekleyelim. Son olarak suyu ilave edip pişmeye bırakalım. Soğanlı yahnimiz hazırdır.
Kısa URL: https://ml.md/lc82316
Gönderme Tarihi: 20.Ekm.2012
2,038 defa indirildi / yazdırıldı
Yıldız Özdemir
300 Gr. Kuşbaşı Et
500 Gr. Arpacık Soğan
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1/2 Çay Kaşığı Kırmızı Tozbiber
1 Lt. Su
Tereyağı ve etleri tencereye koyup kavuralım. İyice kavrulduktan sonra üzerine 1 litre su ve tuzumuzu ilave edip etler yarı pişene kadar kaynatalım. Sonra ayıkladığımız soğanları ekleyelim, kırmızı biber dökelim. Tencerede 2 parmak su kalana kadar pişirelim.