| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sebzeli Tavuk Haşlama | 
 
  | 
Oya'nın tarifi 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 06.04.2009 
Mesajlar: 27 Şehir: Mersin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc35578 
Gönderme Tarihi: 19.Nis.2009 
3,267 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
250 gram tavuk eti
 
50 gr mantar
 
2 adet sivribiber
 
2 diş sarımsak
 
7-8 adet kiraz domates
 
Tuz
 
Karabiber
 
2 çorba kaşığı sıvıyağ
 
Yarım su bardağı su
 
Yarım demet dereotu
 
 
Tavuk ve mantarları küp doğrayın, înce doğranmış sivribiberle beraber, doğranmış tavuk ve mantarları bir tencereye aktarın. înce kıyılmış sarımsakları ve kiraz domatesleri ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Üzerine 2 çorba kaşığı sıvıyağ ve yarım su bardağı su katın. Tenceredeki sebzeler ve özellikle tavuklar pişene dek 10-15 dakika pişirin. Dereotuyla süsleyip, servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifleri Diyet Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |