Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kore Yemekleri > Sebzeli Bibimbab (2 adet - 47,251 defa bakıldı)

Sebzeli Bibimbab


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Sebzeli Bibimbab

cennet gözlüm
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.08.2012
Mesajlar: 34
Şehir: Mardin
Kısa URL: https://ml.md/lc79057
Gönderme Tarihi: 11.Ağu.2012
2,980 defa indirildi / yazdırıldı




https://koreyemek.blogspot.com/

2 tane patlıcan
2 tane kabak
2 tane kuru soğan
1 demet ıspanak
2 tane havuç
sosu için:
1 çay kaşık susam yağı
1 tatlı kaşık acı pul biber

2 tane patlıcanı yıkadıktıktan sonra alacalı soyun ve 2 ye bölün. yarım ayı şekilinde doğrayın.
Tavada sıvayağı dökerek patlıcanı kavurun. Patlıcan yumusayınca
1 yemek kaşık soya sosu, 2 diş dövülmüş sarımsak, 1 tatlı kaşık şekeri ilave edin. son olarak yeşil soğanı ince ince kıyarak ekleyin. 2 tane kabağı iyice yıkayın ve 2 ye bölün. yarım ay şekilde doğranıp az sıvıyağıda kavurun. istersen sarımsağı ilave edebilir. tuzu ekleyin.
kuru soğanı yarım jülen doğranın ve sıvı yağıda kavurun. tuzu ekleyin.
Ispanağı iyice yıkayın. kaynar suda 1 kaşık tuzu ekleyin ve yıkanmış ıspanağı hafifçe haşlayın. (eklemiş tuzu ıspanağı yemyeşil olmasını sağlar)
haşlanmış ıspanağı 1-2 kere daha yıkayın sonra elle sıkarak suyunu süzün. 3 kere bıçakla doğrnın. tuz, 2 sarımsak, susam yağı, susamı ilave edip harmanlayın.
havuç ince ince rendelenip az yağıda kavurun. tuzu ekleyin.
sebzeler hazırlandıktan sonra yumurtayı tavada pişirin.
tabakta pirinç koyun. sebzelerini dizin.
Susam yağı, acı pul biber (go-çu-jang) ve yumurtayı ilave ederek kaşıkla iyice karıştırın.



Sebzeli Pirinç (Bibimbap)

sudegül
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 29.10.2016
Mesajlar: 24
Şehir: Trabzon
Kısa URL: https://ml.md/lc120644
Gönderme Tarihi: 30.Ekm.2016
2,291 defa indirildi / yazdırıldı




Eyüp Sevinç

500 g. Ispanak
1,5 su bardağı pirinç
1 su bardağı soya filizi
2 adet kabak
2 adet havuç
2 adet soğan
4 adet yumurta
1 diş sarımsak
1 çay bardağı sıvıyağ
½ çay bardağı susam yağı
1 çay kaşığı tuz
Sos için;
1 çay bardağı susam yağı
2 yemek kaşığı biber salçası

Önce havucu, sonra kabağı, daha sonra kuru soğanı yarım çay bardağı sıvıyağda kavurun. Kavururken bir tutam tuz ilave edin. Ispanakları kaynar suda çok öldürmeden 5–10 dakika bekletip çıkarın. Ispanağı sudan çıkardıktan sonra suyunu iyice sıkın; bir diş sarımsak, tuz ve susam yağı ile karıştırın.
Pilav için; pirinci iyice yıkadıktan sonra üzerine 3 su bardağı su ilave ederek yağsız ve tuzsuz olarak haşlayın. Pirinci haşladıktan sonra 4 porsiyona bölün ve tabaklara yerleştirin. Yanına sebzeleri ve soya filizini bölüm bölüm paylaştırın. Sıvıyağda yumurtaları göz göz pişirin ve sebzelerin üzerine koyun.
Sosu için; ½ çay bardağı susam yağı ve biber salçasını pişirin. Pirincin üzerinde sosu gezdirin. Servis yapın.







Sebzeli Bibimbab Tarifleri Kore Yemekleri



(2 adet Sebzeli Bibimbab 47,251 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort