Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Yumurta Yemekleri > Pazılı Omlet (4 adet - 155,912 defa bakıldı)

Pazılı Omlet


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Çılbır Tarifleri
Fırında Yumurta Tarifleri
Haşlanmış Yumurta Tarifleri
Ispanaklı Yumurta Tarifleri
Kıymalı Yumurta Tarifleri
Menemen Tarifleri
Omlet Tarifleri
Pastırmalı Yumurta Tarifleri
Peynirli Yumurta Tarifleri
Poşe Tarifleri
Rafadan Yumurta Tarifleri
Sahanda Yumurta Tarifleri
Soğanlı Yumurta Tarifleri
Sucuklu Yumurta Tarifleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pazılı Omlet

bereket dede
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 13.12.2010
Mesajlar: 32
Şehir: Kastamonu
Kısa URL: https://ml.md/lc58511
Gönderme Tarihi: 13.Arl.2010
1,905 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım demet pazı
3 adet yumurta
1 tatlı kaşık tuz
Yarım tatlı kaşığı pul biber
3 çorba kaşığı sıvıyağ

Pazı yaprakları ince kıyılır. Yumurtalar çukur bir kabın içinde tuz ve pul biberle çırpılır. Üzerine pazı katılır. Tavaya yağ konur, tam ısınınca karışım dökülür, bir yüzü kızarınca diğer yüzü çevrilir.


Pazılı Omlet

Yurdal
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.12.2011
Mesajlar: 61
Şehir: Rize
Kısa URL: https://ml.md/lc71205
Gönderme Tarihi: 29.Arl.2011
1,759 defa indirildi / yazdırıldı




2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 kase fiyonk makarna (haşlanmış)

Pazı yaprakları yıkanıp tuzlu suda haşlanır. Süzdükten sonra incecik doğranır. Soğan yemeklik doğranıp yağ ile kav­rulur. Haşlanmış pazı, haşlanmış makarna, kavrulmuş soğan, yumurta, un, yoğurt, tuz, karabiber hepsi karıştırma kabında iyice karıştırılır. Ağzı kapaklı bir tavada önlü arkalı pişirilir.


Pazılı Omlet

efecan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 17.04.2019
Mesajlar: 25
Şehir: Münih
Kısa URL: https://ml.md/lc142071
Gönderme Tarihi: 18.Nis.2019
593 defa indirildi / yazdırıldı




1 demet pazı
3 adet yeşil soğan
1 demet taze nane
4 adet yumurta
3 yemek kaşığı un
3 adet kuru soğan
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Pazıları ayıklayıp, yıkayın ve çok incecik doğrayın. Bir çay kaşığı tuz atıp, elinizle hafifçe ovalayın, sertliği kalmasın. Yeşil soğanları ve taze naneyi de yıkayıp, yine çok ince ince dilimleyin. Kuru soğanı da yemeklik, küp küp doğrayın. Derin bir kasenin içinde bütün yeşillikleri ve kuru soğanı karıştırın. Üzerine unu, tuzu ve karabiberi serpiştirin. Yumurtaları kırıp, sıvı yağı da ekledikten sonra bütün bu karışımı çatalla iyice çırparak birbirine yedirin. Kek hamuru kıvamında ya da boza kıvamında bir omlet harcı elde edin.
En az 20-25 santimetre çapındaki bir tavaya 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı damlatıp, içini yağlayın ve orta ısıdaki ateşin üzerine oturtun. Tavayı bir dakika kızdırdıktan sonra omlet karışımını tavaya boşaltın. 8-10 dakika kadar pişirin. Tahta bir spatulayla omletin kenarlarını tavadan ayırın ve servis edin.



Pazılı Omlet

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc173227
Gönderme Tarihi: 13.Tem.2023
197 defa indirildi / yazdırıldı




Fatih Belediyesi

2 orta boy yumurta
60 gram süzme peynir
1 küçük demet pazı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 yemek kaşığı süt
1 tutam maydonoz
1 tatlı kaşığı çörekotu ya da keten tohumu

2 adet yumurta ve sütü bir kap içerisinde çırpıyoruz.
Daha sonra içerisine süzme peynir, yulaf ezmesi ve maydonozumu ekliyoruz.
Pazıları biraz kavurduktan sonra karışıma ekliyoruz.
Az miktarda tuz ve karabiber ekliyoruz.
Omletimizi alt üst çevirerek pişiriyoruz.
Üzerine isteğe bağlı çörekotu ya da keten tohumu ekliyoruz.







Pazılı Omlet Tarifleri Yumurta Yemekleri



(4 adet Pazılı Omlet 155,912 defa bakıldı)

1 2 3 4

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort