| 
 | 
| Ödem Atıcı Çorba | 
|  | bekar sofrası Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 25.03.2019
 Mesajlar: 24
 Şehir: Denizli
 | Kısa URL: https://ml.md/lc141475 Gönderme Tarihi: 25.Mar.2019
 819 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 http://www.hurriyet.com.tr
 
 2 adet kabak
 1 adet kapya biber
 Yarım orta boy soğan
 Yarım havuç
 2 yemek kaşığı haşlanmış mercimek
 Yarım limon
 1 yemek kaşığı zeytinyağı
 
 Tüm malzemeleri yıkayın ve iri parçalar halinde kesip tencereye koyun. Üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı koyun. Malzemelerin üstüne gelinceye kadar su ekleyin, pişirmeye bırakın. Pişen sebzeleri mutfak robotundan veya blender'dan geçirilerek çorba kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
 
 
  
 
 | 
| Ödem Atan Çorba | 
|  | mahitap Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 20.12.2019
 Mesajlar: 41
 Şehir: Manisa
 | Kısa URL: https://ml.md/lc147839 Gönderme Tarihi: 13.Oca.2020
 782 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 https://www.elele.com.tr
 
 1 adet rendelenmiş kabak
 1/2 demet doğranmış maydanoz
 1/2 demet doğranmış dereotu
 1 adet rendelenmiş domates
 1 yemek kaşığı bulgur
 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
 
 Bir tencereye 2 su bardağı su ilave edip kaynatın. Kaynayan suyun içine sebzeleri ve bulguru ekleyip, 7-8 dakika karıştırarak pişirin. Pişen çorbanın içine zeytinyağı ilave edip, limon suyu sıkarak servis yapın.
 
 
  
 
 | 
| Ödem Atıcı Çorba | 
|  | Yemekhane Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 12.08.2020
 Mesajlar: 5284
 Şehir: Amasya
 | Kısa URL: https://ml.md/lc162001 Gönderme Tarihi: 23.Arl.2021
 323 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Kabakları güzelce yıkayın.
 Soğanın kabuklarını soyun ve ince ince doğrayın.
 Kabakları çok küçük doğrayın. (Blendırdan geçirecekseniz iri doğrayabilirsiniz.)
 Derin bir tencerenin içine aldığınız zeytinyağına soğanları ekleyin ve soteleyin. Ardından doğranmış biberleri ekleyip kavurun.
 Kabukları soyulmuş domatesleri ve ince kıyılmış sarımsakları da ekleyin.
 Ardından kabakları ekleyin ve bir miktar daha soteleyin. Üzerine su ilave edin.
 Sebzeler yaklaşık 7-8 dakika piştikten sonra içine bulguru ilave edin.
 Tüm sebzeler ve bulgur yumuşadığında; tuz, karabiber, kimyon, zerdeçal, zencefil, pul biberi ilave edin.
 Son olarak ince kıyılmış maydanoz ve dereotlarını ekleyin ve ocaktan alın.
 Çorbanızı dilerseniz taneli, dilerseniz el blendırı yardımıyla ezilmiş şekilde tüketebilirsiniz.
 
 
  
 
 | 
| Ödem Atıcı Çorba | 
|  | dolu Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 28.01.2014
 Mesajlar: 3325
 Şehir: Denizli
 | Kısa URL: https://ml.md/lc179670 Gönderme Tarihi: 29.Eyl.2024
 153 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 adet rendelenmiş kabak
 1 adet kırmızı ince ince doğranmış biber
 1/3 demet doğranmış dereotu
 1 adet rendelenmiş domates
 1 yemek kaşığı maş fasulyesi
 1 tutam pul biber
 1 tutam kekik
 1 tutam kimyon
 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
 
 Hazırlamak için yapmanız gereken de kabağı, kırmızıbiberi, maş fasulyesini ve domatesi 2 su bardağı kadar suyla pişirip, içine zeytinyağı, pul biber, kekik kimyon ekleyerek tüketmek.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |