Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Şerbetli Tatlı Tarifleri > Muzlu Güllaç (2 adet - 84,002 defa bakıldı)

Muzlu Güllaç


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Badem Tatlısı Tarifleri
Baklava Tarifleri
Ekmek Tatlısı Tarifleri
Güllaç Tarifleri
Halka Tatlısı Tarifleri
Hurma Tatlısı Tarifleri
Kadayıf Tarifleri
Kalburabastı Tarifleri
Kemal Paşa Tarifleri
Künefe Tarifleri
Lokma Tarifleri
Revani Tarifleri
Sütlü Nuriye Tarifleri
Şam Tatlısı Tarifleri
Şekerpare Tarifleri
Vezir Parmağı Tarifleri
Tulumba Tatlısı Tarifleri
Yoğurt Tatlısı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Muzlu Güllaç

tercüman
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 13.09.2008
Mesajlar: 21
Şehir: Nevşehir
Kısa URL: https://ml.md/lc27217
Gönderme Tarihi: 13.Eyl.2008
2,135 defa indirildi / yazdırıldı




8 yaprak güllaç
1 litre süt
4 su bardağı şeker
İçi için:
2 adet muz
1 çorba kaşığı pudra şekeri
1 avuç dövülmüş ceviz

Süt ve şeker ısıtılır. İçine tek tek güllaç yaprakları batırılır. Tepsiye 4 kat güllaç konur. Üzerine pudra şekeriyle ezilmiş muz konur, sonra ceviz serpilir. Kalan 4 kat güllaç da üst üste konur. Şekerli süt üzerine boca edilir. Buzdolabında 2 saat kadar dinlendirdikten sonra kare kare keserek servise sunulur.


ML® Muzlu Güllaç için tıklayın




Muzlu Güllaç

aysel engin
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 17.05.2014
Mesajlar: 35
Şehir: Manisa
Kısa URL: https://ml.md/lc98341
Gönderme Tarihi: 18.May.2014
1,441 defa indirildi / yazdırıldı




1 paket güllaç yufkası
1 litre süt
3 bardak şeker
1 kaşık margarin
2 adet muz

Süt ve şeker kaynatılır yağ ilave edilir yufkalar tepsiye arlarına süt dökerek teker teker serilir yarısına gelince muz dilimlenip dizilir tekrar aynı şekilde yufkalar bitene kadar devam edilir dört saat buzdolabında dinlendirilir.






Muzlu Güllaç Tarifleri Şerbetli Tatlı Tarifleri



(2 adet Muzlu Güllaç 84,002 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort