| 
 | 
| Muhlama | 
|  | Çetin Ceviz Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 26.05.2005
 Mesajlar: 3233
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc183026 Gönderme Tarihi: 14.May.2025
 82 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 yemek kaşığı tereyağı
 2 yemek kaşığı mısır unu
 1 su bardağı su
 1 su bardağı rendelenmiş kolot peyniri veya telli peynir (Trabzon peynirleri tercih edilir)
 Bir tutam tuz (peynir tuzluysa eklemeyin)
 
 Tavayı ocağa alın, tereyağını ekleyin ve orta ateşte yakmadan köpürene kadar eritin.
 Tereyağının üzerine mısır ununu ekleyin. Sürekli karıştırarak 4-5 dakika kadar rengi dönene kadar kavurun. Hafif fındıksı bir koku yayılmalı.
 Sıcak suyu (veya süt-su karışımını) yavaşça ekleyin. Topaklanmaması için sürekli karıştırın. Karışım yoğunlaşıp pürüzsüz bir kıvam alana kadar pişirin.
 Kıvam aldıktan sonra rendelenmiş peyniri ekleyin. Karıştırmadan, peynir eriyip uzamaya başlayana kadar kısık ateşte bekletin.
 Peynirler tamamen eriyip yağ yüzeye çıkınca ocaktan alın. Sıcakken, taze köy ekmeğiyle servis edin.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | dolu Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 28.01.2014
 Mesajlar: 3325
 Şehir: Denizli
 | Kısa URL: https://ml.md/lc181529 Gönderme Tarihi: 01.Şub.2025
 91 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği
 
 Tereyağı
 Mısır unu
 Kaşar veya eriyen herhangi bir peynir
 Göz kararı su
 
 Tavada tereyağını eritip mısır ununu eklerim.
 Mısır ununu biraz kavurduktan sonra su ekleyerek pişiririm.
 Daha sonra peyniri ilave edip biraz daha pişiririm.
 
 
   Fotoğraf "Çetin Ceviz" tarafından gönderildi. 11.04.2025
 
 
 | 
| Kuymak | 
|  | dolu Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 28.01.2014
 Mesajlar: 3325
 Şehir: Denizli
 | Kısa URL: https://ml.md/lc180677 Gönderme Tarihi: 05.Arl.2024
 122 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 su bardağı mısır unu
 4 su bardağı su veya tavuk suyu
 200 gram taze kaşar peyniri (rendelenmiş)
 3 yemek kaşığı tereyağı veya margarin
 Tuz (isteğe bağlı)
 Pul biber veya isot biberi (isteğe bağlı)
 
 Bir tencereye su veya tavuk suyunu alın ve kaynatın.
 Kaynayan suyun içine mısır ununu yavaşça ekleyin ve sürekli karıştırarak topaklanmamasını sağlayın.
 Mısır unu suya iyice karışana ve kıvam alana kadar yaklaşık 10-15 dakika kadar pişirin. Ara sıra karıştırmayı unutmayın.
 Mısır unu pişince rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin ve eriyene kadar karıştırın.
 Başka bir tavada tereyağını eritin ve mıhlamanın üzerine dökün.
 Eğer isterseniz pul biber veya isot biberi tereyağında kavurarak ekleyebilirsiniz.
 Tuz eklemek isterseniz bu aşamada tuzu da ekleyebilirsiniz, ancak kaşar peyniri zaten tuzlu olduğu için tuz eklemek zorunlu değildir.
 Mıhlamayı ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.
 
 Not: Mıhlamayı mısır ekmeği, taze ekmek veya kızarmış ekmekle birlikte servis edebilirsiniz.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | dolu Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 28.01.2014
 Mesajlar: 3325
 Şehir: Denizli
 | Kısa URL: https://ml.md/lc179498 Gönderme Tarihi: 15.Eyl.2024
 208 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 yemek kaşığı tereyağı
 2 yemek kaşığı mısır unu
 1 su bardağı su
 1 su bardağı Trabzon peyniri
 
 Tereyağını sahana aktarın. Kısık ateşte fokurdayana kadar eritin.
 Azar azar mısır unu ekleyip, tahta bir kaşıkla mısır ununu kavurmaya başlayın.
 Mısır unu renk aldığında suyu ilave edin.
 Kaynayan suda şişen mısır ununa tel tel ayırdığınız Trabzon peynirini katıp, karıştırın.
 Mıhlamayı aralarda karıştırarak kısık ateşte pişirin.
 Tereyağı üzerine çıkıp, renk aldığında ocaktan aldığınız mıhlamayı bekletmeden sıcak olarak servis edin.
 
 
  
 
 | 
| Muhlama | 
|  | Gül Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 08.08.2007
 Mesajlar: 10636
 Şehir: İzmir
 | Kısa URL: https://ml.md/lc178129 Gönderme Tarihi: 09.Haz.2024
 314 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Ferit Demircioğlu
 
 1 yemek kaşığı mısır unu
 2 yemek kaşığı tereyağı (sos için istenirse 2 kaşık daha gerekir)
 Peynir çeşitleri
 1 çay bardağı su
 
 Tereyağı eritilir.
 Mısır unu içine konup kavrulur.
 Daha sonra üstüne su ilave edilip mısır unu biraz pişirilir.
 Boza kıvamına gelince içine istenilen bütün peynirlerden konabilir. Kolot peyniri, çeçil peynir, taze kaşar, Çerkez peyniri, çökelek hepsi çok yakışır.
 Peynirler eridikten sonra isteğe bağlı olarak tekrar başka bir tavada 2 kaşık daha tereyağı eritilip üstüne dökülebilir.
 
 Not: Muhlama, yokluk dönemlerinin kurtarıcısıdır. Aynı zamanda her Karadenizlinin evinde olan üç ana malzemeyle hızlıca yapılması, besleyici olması ve çok lezzetli olması, bütün gün tok tutması nedeniyle çok tercih edilen bir yöresel yemek olarak bilinir.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | Gül Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 08.08.2007
 Mesajlar: 10636
 Şehir: İzmir
 | Kısa URL: https://ml.md/lc177050 Gönderme Tarihi: 27.Mar.2024
 244 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 https://www.cumhuriyet.com.tr
 
 2 yemek kaşığı tereyağı
 2 yemek kaşığı mısır unu
 1 su bardağı su
 1 kase çeçil peyniri ya da kaşar peyniri
 
 2 yemek kaşığı tereyağını eritelim.
 Mısır ununu ekleyip kavuralım.
 1 su bardağı suyu ilave edip karıştıralım.
 Doğradığımız peynirleri ilave edip karıştıralım.
 İsterseniz üzerine biraz daha tereyağı kızdırıp dökebilirsiniz.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | Gül Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 08.08.2007
 Mesajlar: 10636
 Şehir: İzmir
 | Kısa URL: https://ml.md/lc177010 Gönderme Tarihi: 25.Mar.2024
 256 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 https://www.cumhuriyet.com.tr
 
 4 yemek kaşığı tereyağı
 2 yemek kaşığı mısır unu
 1 su bardağı su
 200 gr kolot peyniri
 
 Öncelikle tereyağını tavaya alıp eritin. Tamamen eridiğinde üzerine mısır ununu ekleyerek karıştırın. Mısır ununu kokusu çıkana kadar orta ateşte, kavurun. Burada önemli olan tahta kaşık yardımıyla sürekli karıştırmak. üzerine 1 bardak suyu ilave edip, karıştırmaya devam edin. Sıcak un, soğuk su ile buluşunca topaklanacaktır. Bu yüzden hızlı hızlı karıştırmaya devam edin. Kaynamaya başladığında ocağı altını biraz daha kısın. Kabarcıklar çıkınca,  üzerine doğranmış kolot peynirini ekleyin. Peynirler tamamen eriyip uzayıncaya kadar karıştırmaya devam edin. Ocağın altını kapatıp, sıcak olarak servis edin.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | Selver Somuncu Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 25.05.2007
 Mesajlar: 1024
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc170494 Gönderme Tarihi: 25.Şub.2023
 388 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 https://cook.com.tr
 
 Tel Civil Peyniri 0.5 Kilogram
 Mısır Unu 2 Su Bardağı
 Su 3 Su Bardağı
 Tereyağı 0.2 Kilogram
 
 Tereyağı ve mısır ununu kavurmakla işe başlıyoruz. 10 dk. mısır ununun rengi dönene kadar kavuralım. Mısır unu bir güzel kavrulduktan sonra 3 su bardağı su ekliyoruz ve bütün malzemelerin fokurdamasını bekliyoruz. Peynirleri yavaş yavaş eklemeye başlayabiliriz. Bir yandan da karıştıralım ve peynirin kuymağın içinde erimesini bekleyelim. Peyniri de ekledikten sonra kuymağı kısa bir süre kendi haline bırakabiliriz. Tereyağı üste çıkıp kendini gösterdiğinde artık yemeğe hazır hale geldi demektir. Kuymağı kesinlikle sıcak yemenizi tavsiye ederim. Soğuduktan sonra ya da ısıtıp sonra yemek gibi bir gaflette bulunmayın.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | Gül Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 08.08.2007
 Mesajlar: 10636
 Şehir: İzmir
 | Kısa URL: https://ml.md/lc168191 Gönderme Tarihi: 28.Ekm.2022
 461 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 yemek kaşığı tereyağı
 2 yemek kaşığı mısır unu
 1 su bardağı sıcak su
 150 gram kolot peyniri ( yoksa kaşar tost peyniri de olabilir)
 
 Öncelikle tereyağını orta ateşte eritelim.
 Eriyen yağımıza mısır ununu ilave edelim ve bir kaç dakika hafifçe kavuralım.
 Daha sonra suyumuzu ilave edip kıvam alana kadar ( 30- 40 saniye )karıştıralım.
 Hemen peşine peynirlerimizi de ilave edelim ve eriyene kadar karıştıralım.
 Peynirlerimiz tamamen eridikten sonra servis tabağımıza alalım.
 
 Not: ölçüsünü artırıp fazla yapmak istiyorsak mısır unu ve su dengesini iyi ayarlamamız gerekiyor. Eğer mısır ununu fazla kaçırırsak çok çabuk katılaşıp akışkanlığını kaybeder.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | Selver Somuncu Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 25.05.2007
 Mesajlar: 1024
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc166886 Gönderme Tarihi: 24.Ağu.2022
 422 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 200 gr kaşar peyniri
 1 çay bardağı mısır unu
 2 yemek kaşığı tereyağı
 1,5 su bardağı su
 
 Bakır tavada 2 yemek kaşığı tereyağını eritin. Tereyağını çok kızdırmadan 1,5 su bardağı suyu ilave edip karıştırın. Karışıma 1 çay bardağı mısır ununu ilave ederek topaklanmaması için hızlı hızlı güzelce karıştırmaya devam edin. Boza kıvamı elde ettikten sonra içine rendelenmiş kaşar peynirlerini ilave ederek peynirler eriyene kadar karıştırmaya devam edin. Peynirler eriyip, tereyağı üste çıktığında muhlama hazır demektir.
 
 
  
 
 | 
| Kuymak | 
|  | Selver Somuncu Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 25.05.2007
 Mesajlar: 1024
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc158658 Gönderme Tarihi: 07.Tem.2021
 513 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 4 yemek kaşığı mısır unu
 2 su bardağı su
 2 yemek kaşığı tereyağı
 1 kase kadar telli peynir, imansız peynir ve kaşar peyniri karışımı
 Bir miktar tuz
 
 Bir teflon tava içine tereyağı konularak eritilir.
 Mısır unu ve yeteri kadar tuz ilave edilip kavrulmak üzere karıştırılır.
 Rengi ve kokusu belli olunca 2 bardak soğuk su katılır ve sürekli karıştırılır.
 Suyu çekene ve yağ üzerine çıkana kadar yaklaşık 5 dakika kısık ateşte pişmeye bırakılır.
 Sonra peynirli karışım eklenir çok fazla karıştırılmadan peynir eriyinceye ve tereyağı üste çıkana kadar pişirilir.
 Ocaktan alınır ve sıcak olarak servis edilir.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | Selver Somuncu Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 25.05.2007
 Mesajlar: 1024
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc158650 Gönderme Tarihi: 06.Tem.2021
 432 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 su bardağı mısır unu
 Tereyağı
 3 su bardağı su
 Yarım kg. telli peynir yoksa eritme peynir ya da yayla peyniri kullanılabilir.
 
 Tel peynirini kullanacaksanız olduğu gibi ekleyebilirsiniz ama eritme veya yayla peynirini kullanıyorsanız bir tabağa bölerek hazırlayabilirsiniz.
 Yapıştırmayan bir tavaya 200 gr tereyağını koyup eritiyoruz.
 Yağın kızarmamasına veya yanmamasına dikkat etmelisiniz.
 Yağ eridikten sonra, 3 su bardağı mısır ununu ilave ediyoruz.
 Hafif ateşte ağır ağır tereyağı ve mısır ununu kavurmakla işe başlıyoruz.
 10 dakika. Mısır ununun rengi dönene kadar kavuralım.
 İyice kavrulan mısır ununa karıştırarak 3 su bardağı su ekliyoruz.
 Kıvama gelince yavaş yavaş peynirleri ilave ediyoruz ve tereyağı üste çıkana kadar kısık ateşte pişiriyoruz.
 
 
  
 
 | 
| Muhlama | 
|  | Doctor English Admin
 
  
 Kayıt: 15.01.2007
 Mesajlar: 1266
 Şehir: KKTC
 | Kısa URL: https://ml.md/lc157566 Gönderme Tarihi: 30.Nis.2021
 748 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 https://www.milliyet.com.tr
 
 4 yemek kaşığı tereyağı
 3 yemek kaşığı mısır unu
 1 su bardağı süt
 1,5 su bardağı su
 200 gram tel peyniri
 
 Tereyağını tavada eritin ve yakmadan köpüklü kıvama getirin.
 Tereyağı kızgınken mısır ununu ekleyin ve orta ateşte mısır ununu kavurun.
 Su ve süt karışımını ayrı bir sos tenceresinde karıştırıp, ısıtın.
 Sıcak su ve süt karışımını mısır unu ve tereyağının üzerine yavaşça ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
 Mısır unu ve süt karışımı kıvam almaya başlayınca tel peyniri üzerine ekleyin ve ocağın altını kısın.
 Fazla müdahale etmeden peynirin erimesi için küçük dokunuşlar yapın.
 Peynir eridikten sonra tavadaki tüm malzemeyi alt üst ederek karıştırın.
 Tereyağı üste doğru çıkmaya başlayınca mıhlamanız hazır olmuş demektir.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | Yemekhane Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 12.08.2020
 Mesajlar: 5284
 Şehir: Amasya
 | Kısa URL: https://ml.md/lc153196 Gönderme Tarihi: 22.Eyl.2020
 821 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 https://acunn.com
 
 4 yemek kaşığı tereyağı
 4 yemek kaşığı mısır unu
 2 su bardağı su
 300 gram Trabzon peyniri
 
 Tereyağını sahana aktarın ve sık ateşte fokurdayana kadar eritin, üzerine azar azar mısır unu ekleyip, tahta bir kaşıkla mısır ununu kavurmaya başlayın. Mısır unu renk aldığında suyu ilave edin. Ardından, kaynayan suda şişen mısır ununa tel tel ayırdığınız Trabzon peynirini ekleyip, karıştırın.
 Muhlamayı aralarda karıştırarak kısık ateşte pişirin, tereyağı üzerine çıkıp, renk aldığında ocaktan aldığınız muhlamayı bekletmeden sıcak olarak ikram edin, muhlamayı sıcak ikram etmeniz tereyağın donmaması hususunda önemli bir nokta olacaktır.
 
 Not: İnce çekilmiş ve taze mısır unu yanı sıra; kazeini (süt köpüğü) alınmış sade yağ olarak da bilinen tereyağı kullanmanız muhlamanın tadını arttıracaktır. Muhlama yaparken su yerine süt kullanmayı tercih edebilir; Trabzon peyniri yerine eriyebilen çeçil peyniri de kullanabilirsiniz.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | hatice sezgin Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 04.06.2020
 Mesajlar: 37
 Şehir: Amasya
 | Kısa URL: https://ml.md/lc151080 Gönderme Tarihi: 09.Haz.2020
 565 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 https://www.muratbey.com.tr
 
 250 gr. Muratbey Tel peyniri
 2 yemek kaşığı Muratbey Tereyağı
 2 adet yarım su bardağı ılık su
 100 gr. mısır unu
 
 Muratbey Tel peynirlerini bir kaba koyunuz ve üzerine yarım su bardağı ılık su ilave edip bekletiniz. Tereyağını ocakta eritip üzerine yarım su bardağı suyu ekleyiniz. Tereyağına mısır ununu ilave ediniz. Renk değiştirip topaklanma kalmayana kadar çeviriniz. Üzerine önceden ıslattığımız tel peynirlerini ekleyiniz ve 2 çorba kaşığı daha mısır unu ilave ediniz.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | berika Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 28.01.2020
 Mesajlar: 21
 Şehir: Bursa
 | Kısa URL: https://ml.md/lc148172 Gönderme Tarihi: 28.Oca.2020
 741 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 300 gram Trabzon veya çeçil peyniri
 4 yemek kaşığı mısır unu
 4 yemek kaşığı tereyağı
 2 su bardağı su
 
 Tavayı ocağa alın. İçine tereyağını ekleyip eritin.
 Mısır ununu azar azar ilave ederek kavurun.
 Mısır unu renklenince suyu ekleyip orta ateşte kaynatın.
 Un şişince üzerine peynirini ekleyin.
 Mıhlamayı ara ara karıştırarak kısık ateşte pişirin.
 Tereyağı üzerine çıkınca ocaktan alıp servis edin.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | küt Aşçı
 
  
 Kayıt: 10.10.2019
 Mesajlar: 19
 Şehir: Kırklareli
 | Kısa URL: https://ml.md/lc146278 Gönderme Tarihi: 14.Ekm.2019
 637 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Millî Eğitim Bakanlığı
 
 2 adet kuru soğan
 250 gram tereyağı
 5 yumurta
 Yeteri kadar tuz
 
 Bir tavada tereyağı eritilir.
 Küçük küçük doğranan soğanlar yağda pembeleşinceye kadar kızartılır.
 Üzerine yumurtalar kırılır, tuz atılır, orta ateşte pişirilir.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | LED Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 14.02.2019
 Mesajlar: 24
 Şehir: Çorum
 | Kısa URL: https://ml.md/lc140539 Gönderme Tarihi: 14.Şub.2019
 901 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 https://www.sabah.com.tr
 
 Tereyağı
 2 su bardağı su
 1 su bardağı süt
 4 yemek kaşığı mısır unu
 250 gram tel peyniri
 
 Terayağını tavada eritin. Terayağı kızma aşamasına gelince mısır ununu ekleyerek kısık ateşte mısır ununu kavurmaya başlayın.
 Farklı bir tencerede süt ve suyu karıştırarak mısır unu ile terayağının üzerine ekleyin, karıştırın.
 Süt ile mısır unu karışımınızı tel peyniri üzerine ekleyin.
 Peynirin erimesini dikkatlice izleyin eğer peynir erimezse küçük dokunuşlarla peynirin erimesini sağlayın.
 Peynir de eridikten sonra malzemeleri tamamen karıştırın. Mıhlamanın hazır olması terayağının üste doğru çıkmasıyla belli olur.
 
 
  
 
 | 
| Mıhlama | 
|  | şilep Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 17.05.2018
 Mesajlar: 25
 Şehir: Bursa
 | Kısa URL: https://ml.md/lc134200 Gönderme Tarihi: 19.May.2018
 1,025 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 - 3 yemek kaşık tereyağı
 3 yemek kaşık un
 1 kase kaşar peynir
 1 yemek kaşığı tuz
 Su
 
 Tavaya yağı alıp eritiyoruz daha sonra unu ilave ederek pembeleşene kadar kavuruyoruz Yavaş yavaş su ilave edip kıvamını ayarlıyoruz yaklaşık 1.5 su bardağı kadar Sonra 2.3 dk pişirdikten sonra peynirleri ilave edip karıştırıyoruz Kapağı kapalı bir şekilde 2.3 dk daha pişirip ateşten alıyoruz.
 
 
  
 
 | 
| muhlama | 
|  | selin Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 10.06.2008
 Mesajlar: 21
 Şehir: konya
 | Kısa URL: https://ml.md/lc127412 Gönderme Tarihi: 09.Ağu.2017
 1,579 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 4 dolu kaşık mısır unu
 2 bardak soğuk su
 yarım tatlı kaşığı tuz,
 50-100 gram tel peynir
 
 Tereyağı eritilir, mısır unu koyulur ve iyice kavrulur. Un kokusu gidince su ve tuzu eklenir, kaynayıncaya kadar sürekli karıştırılır. Kaynayınca 10-15 dk. kendi kendine pişer sonra peynir eklenir. 5-10 dk da peynirle pişer. yağı üzerine çıkınca pişmiş demektir.
 
 Karadenizin klasik kahvaltı yemeğidir. Kavrulmuş mısır unu bulabilirseniz üçte bir kavrulmuş üçte iki normal mısır unu kullanabilirsiniz. İçine koyacağınız peynir de karışım veya farklı olabilir, dil peyniri, kaşar, tulum tercih edilebilir. Peyniriniz tuzlu ise tuz koymayın. Anneannem yağını bol koyar ve adına havis derdi.
 
 
   Fotoğraf "KARATAYLI" tarafından gönderildi. 23.09.2020
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |