https://cook.com.tr
 
 
Krem Peynir 100 Gram
 
Sofra Tuzu 1 Tutam
 
Karabiber 1 Tutam
 
Kültür Mantarı 150 Gram
 
Kırmızı Biber 1 Adet
 
Taze Soğan 6 Adet
 
Limon 1 Adet
 
Levrek 1 Adet
 
Dilimli Tost Ekmeği 1 Dilim
 
 
Taze soğanları ince kıyın.limonu yıkayıp dilimleyin.
 
Yıkadığınız mantarları kararmaması için limonlu suda bekletin.
 
Peynir,1 dilim ekmek taze soğanları mutfak robotunda püre kıvamına gelinceye kadar çekin.
 
Tuz ve karabiberi ilave edin.cook aliminyum folyo üzerine önce ince halka halka kestiğiniz kırmızı veya sarı biberleri ve mantarları koyun.
 
Üzerine levreği yerleştirin.peynirli iç malzemeyi yayın, limon dilimlerini koyun.
 
Balığın tamamını cook aliminyum folyo ile kapatın.
 
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 40-45 dakika pişirin, servis tabağına alın ve servis yapın.
 
 
 
  
 |