| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kuzu Başlı Pilav | 
 
  | 
agali 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.02.2006 
Mesajlar: 31 Şehir: Aliağa/İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc3518 
Gönderme Tarihi: 07.May.2006 
3,052 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2-3 kuzu basi
 
4 yemek kasigi tereyağı veya margarin
 
2 bardak pirinç
 
3 bardak et suyu
 
 
Kuzu baslarini temizleyip yikadiktan sonra bol suyla haslayin. Sudan çikartip tuz ve karabiber ekin. Bir tencerede yagi eritin ve kuzu baslarini çevirerek kizartin. 3 bardak bas suyundan katip yikanmis ve sicak suda bekletilmis pirinci koyun, kisik ateste suyunu çektirin. Baslarla birlikte servis yapin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kuzu Başlı Pilav Tarifleri Pilavlar
 | 
 
 
 
 |