| 
 
| 
 
 
 | 
 
Köfte Kebabı | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc107626 
Gönderme Tarihi: 16.May.2015 
2,286 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
İnönü Kaymakamlığı
 
 
Bayat Ramazan Pidesi
 
Kıyma
 
Köftelik Malzemeler ( soğan, bayat ekmek içi, baharat, tuz, sarımsak v.s)
 
Domates
 
Sivri Biber
 
Tereyağı
 
Et suyu
 
Yoğurt
 
 
Bayat ramazan pidesi fırında ısıtılıp dilimlenerek tepsiye dizilir. Et suyu ile ıslatılır. Üzerine yoğurt dökülür. Kıyma ile köftelik malzemeler karıştırılarak köfte yapılır. Köfteler kızartılıp pidenin üzerine dizilir. Daha sonra tereyağı eritilip üzerinde gezdirilir. Arzuya göre pul biber dökülür. Domates ve sivri biber közlenerek yanında servis edilir.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
KÖFTE KEBABI Tarifleri Kebaplar
 | 
 
 
 
 |