| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kavurmalı Pide | 
 
  | 
bahçıvan teyze 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.05.2013 
Mesajlar: 103 Şehir: Elazığ | 
Kısa URL: https://ml.md/lc100308 
Gönderme Tarihi: 30.Tem.2014 
2,293 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
600 gram kuzu kuşbaşı
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
Kekik, karabiber ve tuz
 
4 dilim pide ya da ekmek
 
1 su bardağı tavuk suyu
 
 
Öncelikle etleri çok küçük olarak doğrayın. Tencerede kendi suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Tereyağını da üzerine koyup 5 dakika kadar kavurun. Bu arada pideleri ya da ekmekleri küp şeklinde doğrayıp fırında kıtır yapın. Üzerine et suyunu döküp biraz yumuşatın ve kavurmalarla birlikte servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kavurmalı Pide Tarifleri Akıtma Tarifleri
 | 
 
 
 
 |