| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kapari Sos | 
 
  | 
kahve 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.04.2006 
Mesajlar: 172 Şehir: Konya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc2365 
Gönderme Tarihi: 21.Nis.2006 
3,194 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
½ su bardağı soğuk et suyu
 
2 su bardağı kaynar et suyu
 
1 kahve fincanı un
 
1 kahve fincanı ince kıyılmış kapari
 
1 çorba kaşığı tereyağ
 
az tuz
 
 
Küçük bir tencerede tuzu, unu ve soğuk et suyunu iyice karıştırıp 5 dakika bekletin. Sonra bir çırpma teli ile karıştırarak kaynar et suyunu yedirin. Orta ateşte 5-6 dakika kaynatıp ateşten alın. Bir süzgeçten süzdürün, tereyağı ile kapariyi karıştırın. Servise hazırdır.
 
 
 
 
Fotoğraf "akşamsabah" tarafından gönderildi. 28.07.2020
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kapari Sos Tarifleri Barbekü Sos Tarifleri
 | 
 
 
 
 |