| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Kağıtta Elmalı Kek Tarifleri Limonlu Kek Tarifleri
| 
 |  
| Kağıtta Elmalı Kek |  
|  | Başak Eren Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 10.07.2007
 Mesajlar: 31
 Şehir: Bursa
 | Kısa URL: https://ml.md/lc16201 Gönderme Tarihi: 10.Tem.2007
 3,234 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 2 adet yumurta
 1 adet elma
 1 çay bardağı sıvıyağ
 1 su bardağı pudra şekeri
 1 tatlı kaşığı hindistancevizi
 2 su bardağı un
 1 paket kabartma tozu
 1 çay kaşığı tarçın
 
 Yumurta ve pudra şekeri bembeyaz olana kadar çırpılır, üzerine hindistancevizi, rendelenmiş elma, sıvıyağ, un, kabartma tozu ve tarçın, eklenir, karıştırılır. Küçük pasta kaıptları fırın tepsisine dizilir, yarısına kadar kek harcı doldurulur, tepsi önceden ısıtılmış 175 derece fırına verilir. Kızarana kadar pişirilir.
 
 
 ML® Kağıtta Portakallı Kek için tıklayın
 
 
 
 
 |  
| Kağıtta Elmalı Kek |  
|  | müjde Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 01.08.2007
 Mesajlar: 48
 Şehir: Mersin
 | Kısa URL: https://ml.md/lc16813 Gönderme Tarihi: 01.Ağu.2007
 2,938 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 1 elma
 1 yumurta
 4 çorba ayçiçek yağı
 1,5 su bardağı toz şeker
 Yarım çay kaşığı hindistancevizi
 2 su bardağı un
 2 çorba kaşığı bal
 zencefil
 
 Elmayı soyup rendeleyin, yumurta yağ şeker, bal, hindistancevizi un ve zencefil katın, karışımı 12 adet kağıt kalıba bölün. Kalıpları tepside 200 derece fırında yarım saat pişirin.
 
 
 ML® Kağıtta Çikolatalı Kek için tıklayın
 
 
 
 |  
| Kağıtta Elmalı Kekler |  
|  | bamya çiçeği Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 10.07.2018
 Mesajlar: 22
 Şehir: Balıkesir
 | Kısa URL: https://ml.md/lc135423 Gönderme Tarihi: 11.Tem.2018
 1,095 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 1 büyük yumurta
 120 ml ayçiçek yağı
 120 ml süt
 375 g un, elenmiş
 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
 1 çay kaşığı toz zencefil
 200 g şeker
 150 g elma, ince dilimlenmiş
 
 Fırını 180 ° C'ye önceden ısıtın.
 Yumurtayı, yağ ve sütle bir kap içinde çırpın.
 Un, kabartma tozu, zencefil ve şekeri başka bir kasede karıştırın, daha sonra yumurta karışımına dökün ve birleştirerek karıştırın.
 Elmaları ince ince dilimleyin.
 Karışımı kağıt kaplara döküp elma dilimlerini üzerlerine bölüştürün.
 Daha sonra 15-20 dakika fırında pişirin.
 Ahşap kürdan ile test edin, temiz çıkarsa kekler pişmiştir.
 
 
  
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |