Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kabak Tatlısında Aranılan Özellikler


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kabak Tatlısında Aranılan Özellikler

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc95679
Gönderme Tarihi: 06.Şub.2014
1,267 defa indirildi / yazdırıldı




Kabağın kabuğunun yeşil kısımları olmamalıdır.
Ezilmiş parçalanmış görüntüsü olmamalıdır.
Dilimlerinin görüntüsü eşit büyüklükte olmalıdır.
Dengeli pişmeli, alt kısımları tencereye yapışmamış olmalıdır.
Ağza alındığında dağılmalıdır.
İçine konan karanfilin kokusu hissedilmelidir.
Kabağın kalitesine ve cinsine göre şeker miktarı iyi ayarlanmış olmalıdır.
Ceviz miktarı bol olmalı, tadını hissettirmelidir.
Üzerine dökülen şerbet hem parlaklık vermeli hem de lezzet vermelidir.



Kabak Tatlısı Yapımının Püf Noktaları

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc175563
Gönderme Tarihi: 18.Arl.2023
175 defa indirildi / yazdırıldı




Kabakların üzerine şeker dökerek bekletirseniz kabak kendi doğal suyunu salacaktır. Kabağınızı pişirmek için su ilave etmenize gerek olmayacaktır.
Eğer kabakları şekerde bekletecek vaktiniz yoksa şekeri ekledikten sonra bir su bardağı su ilave etmeniz gerekir.
Pişirme esnasında kabaklarınızın yanmadan güzelce pişmesi için kontrollü şekilde su ilave edebilirsiniz.
Şeker miktarını damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.
Kabak tatlınızın daha lezzetli olmasını istiyorsanız sert ve şeker oranı yüksek bal kabaklarını seçmeniz gerekir.
Kabak tatlısını hazırlarken bazen yeterince lezzetli olmadığı ve arttığı zamanlar olabilir.
Bu durumda artan veya yenilmeyen kabak tatlısını bal kabaklı muhallebili pasta yaparak değerlendirebilirsiniz.







Kabak Tatlısında Aranılan Özellikler Tarifleri Aşçılığın Püf Noktaları



(2 adet Kabak Tatlısında Aranılan Özellikler 18,853 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort