| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Kabak Çorbası Tarifleri Alman Yemekleri
| 
 |  
| Kabak Çorbası |  
|  | karlı Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 14.03.2017
 Mesajlar: 23
 Şehir: Çorum
 | Kısa URL: https://ml.md/lc123797 Gönderme Tarihi: 14.Mar.2017
 1,576 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 www.miele.com.tr
 
 1 Soğan, doğranmış
 1 yemek kaşığı Zeytinyağı
 500 gr. Kabak, küp küp doğranmış
 125 ml Süt
 375 ml Sebze veya tavuk suyu
 Tuz
 Karabiber, beyaz
 1 çay kaşığı Şeker
 10 gr. Tereyağ
 1 yemek kaşığı Crème fraîche
 6 yemek kaşığı Krema
 1 yemek kaşığı Kabak çekirdeği, ufalanmış
 
 Soğan ve zeytinyağını bir kaba koyun ve üstü kapalı 850 Watt gücünde yaklaşık 4 dakika pişirin.
 Kabak, süt, et suyu ve baharat ilave edin. Üstü kapalı olarak 850 Watt gücünde yakl. 6 dakika pişirin ve sonra 450 Watt gücünde yakl. 12 dakika daha pişirin.
 Çorbayı püre haline getirin, tereyağı ve Creme fraiche ilave edin.
 Çorbayı 6 tabağa dağıtın. Her porsiyona 1 yemek kaşığı krema ve dövülmüş kabak çekirdeği dağıtın.
 
 
 |  
| Kabak Çorbası |  
|  | nev Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 08.02.2018
 Mesajlar: 24
 Şehir: Malatya
 | Kısa URL: https://ml.md/lc131808 Gönderme Tarihi: 09.Şub.2018
 1,016 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Avrupa Birliği Bakanlığı
 Avrupa'yı Masanın Etrafında Buluşturmak
 
 2 kg etli kabak
 500 gr havuç
 1 kg patates
 2 soğan
 1 çorba kaşığı tereyağı
 2 litre çabuk hazırlanan sebze suyu
 Yarım fincan süt
 Tuz ve biber
 İsteğe bağlı:
 Kabak çekirdeği
 
 Kabağı sütun şeklinde kesin, soyun ve çekirdeklerini çıkartın. Kabağı küp şeklinde küçük parçalar halinde doğrayın. Havuç ve patatesleri soyun, yıkayın ve küçük parçalar halinde doğrayın. Soğanı kabuklarını soyarak doğrayın. Yağı ısıtın ve soğanı yağda kavurun. Sebze suyunu ekleyin ve kaynama sıcaklığına getirin. Kabak, havuç ve patatesleri ekleyin ve pişirin. İsteğinize göre tuz ve biber ekleyin. Kısık ateşte 45 dakika pişirin. Çorbayı blendırla püre haline getirin. Sütü karıştırın. Sıcak olarak servis edin.
 
 
  
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |