Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bıldırcın Tarifleri > Hindi Kızartması (5 adet - 272,575 defa bakıldı)

Hindi Kızartması


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Hindi Kızartması

Rana
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.10.2006
Mesajlar: 119
Şehir: Uşak
Kısa URL: https://ml.md/lc8032
Gönderme Tarihi: 24.Ekm.2006
2,777 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet genç hindi
Tuz
3 çorba kaşığı yağ

Temizlenmiş, iki üç gün bekletilmiş, genç hindi tuzlanıp iki kaşık yağla pişecek kaba konup fırına sürülür, ağır ateşte pişmeye başlar. Hindi bir kepçe ile daima yağlanır, arasıra altüst edilerek böylelikle iki saatte pişmiş olur. Ya da; hindi tuzlanır, her tarafına bol yağ sürülür. Yağlanmış yağlı kâğıda sarılır, pişecek kaba da yağ konur. Hafif ateşli fırında pişirilir. Arzu edilen garnitür yanına konur.



Hindi Kızartması

Rana
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.10.2006
Mesajlar: 119
Şehir: Uşak
Kısa URL: https://ml.md/lc8033
Gönderme Tarihi: 24.Ekm.2006
2,618 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet hindi
1 adet küçük kereviz
1 adet iri soğan
3 çorba kaşığı yağ
1 adet iri havuç
Tuz

Bir tencere içinde temizlenmiş, tuzlanmış hindi 3 kaşık yağla hafif ateşe konur. Ağzı kapanır, kendi suyu ile pişmeğe başlar. Yarı pişmiş iken soğan, havuç, kereviz konur ve böylelikle ağır ağır pişmiş olur. Hindi piştikten sonra salçası süzülür ve arzu edilen garnitür yanına konur. Eğer hindi yaşlı olursa tarif üzerine hazırlanır. Domates salçası, su ilâve edilerek pişirilir.


Hindi Kızartması (Fırında)

Mersiye Şükrani
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 07.07.2010
Mesajlar: 91
Şehir: Şiraz
Kısa URL: https://ml.md/lc53396
Gönderme Tarihi: 07.Tem.2010
2,837 defa indirildi / yazdırıldı




Temizlenmiş bir hindiyi parçalayınız. Tuz, biber, biraz soğan suyu, baharatla karıştırıp dibi tereyağlı bir tepsiye döşeyiniz. Üstüne bir kepçe su gezdirip orta ısıda bir fırına sürünüz. Pişerken suyu çekildikçe üzerine kaşık kaşık ve sıcak kaynamış ve süzülmüş domates suyu gezdiriniz. Yalnız indireceğiniz zaman suyunun az kalmasına dikkat ediniz.


Kızarmış Hindi

serinsu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.08.2014
Mesajlar: 35
Şehir: Manisa
Kısa URL: https://ml.md/lc100675
Gönderme Tarihi: 11.Ağu.2014
2,074 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg hindi eti
yarım limonun suyu
4 yemek kaşığı sana yağ
1 yemek kaşığı sirke
yeteri kadar tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı köri

Eti temizleyip limon suyu, köri, sirke, tuz, karabiberle marine edip 15 dakika bekletin. Marine edilmiş etleri bir tavada kızdırılmış yağda etlerin her iki tarafını 3-5 dakika kızartın. Kızaran etlerimizin yanına yeşillikler çok yakışıyor yada pilav eşliğinde servis edebilirsiniz.


Hindi Kızartması

adda
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.03.2016
Mesajlar: 70
Şehir: Amasya
Kısa URL: https://ml.md/lc119529
Gönderme Tarihi: 10.Eyl.2016
1,334 defa indirildi / yazdırıldı




1 bütün hindi
1 adet soğan
10 cl zeytinyağı
Tuz

Bir bütün hindiyi, içi tamamen temizlendikten sonra, üzerinde ince tüyleri varsa ocakta tütsüleyin. Derisini yıkadıktan sonra, zeytinyağıyla her tarafım yağlayın. Tuz serpişitirin ve fırın kabına yerleştirin. Bütün soğanları parçalayarak hindinin içine doldurun. Hindiyi 160 derecede ısınmış fırına atın, yaklaşık iki saat pişirin. Hindiyi fırından çıkarıp, tabağa alın, garnitür olarak tereyağında hafifçe kavrulmuş lahanayla servis yapın.






Hindi Kızartması Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(5 adet Hindi Kızartması 272,575 defa bakıldı)

1 2 3 4 5

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort