Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Pandispanya Tarifleri > Frambuazlı pasta (8 adet - 231,378 defa bakıldı)

Frambuazlı pasta


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Frambuazlı Pasta

Lokma
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 18.10.2006
Mesajlar: 34
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc65636
Gönderme Tarihi: 10.Tem.2011
2,579 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet sade pandispanya
1 su bardağı frambuaz
240 gr. beyaz çikolata
1 paket hazır pasta krema
Pandispanyayı ıslatmak için:
1 su bardağı süt
4 çorba kaşığı toz şeker

Kremayı üzerindeki tarife göre hazırlayın. Süt ve şekeri karıştırın. Pandispanyanın alt parçasını servis tabağına yerleştirin. Şekerli sütle ıslatın. Üzerine biraz krema yayın. Frambuazları kremanın üzerine koyup ikinci pandispanyayı ıslatıp üzerine kapatın. Kalan krema ile keki kaplayın. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve pastanın üstüne yayın.


Frambuazlı pasta

Pembe
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 17.08.2007
Mesajlar: 25
Şehir: Aydın
Kısa URL: https://ml.md/lc17126
Gönderme Tarihi: 17.Ağu.2007
2,414 defa indirildi / yazdırıldı




Hazır kekin yarısı,
1 su bardağı süt,
3 adet şeker,
1 paket krem şanti,
4 çorba kaşığı frambuaz reçeli
1 tatlı kaşığı nişasta,
2 çay bardağı sıcak su,
1 çorba kasesi frambuaz,
süslemek için rendelenmiş bitter çikolata

Sütü ısıtın. Şekeri süte katıp, karıştırarak eritin. Kekin üzerine kaşıkla iyice gezdirin.
Krem şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Kekin üzerine yayın. Frambuaz reçeli, nişasta ve sıcak suyu karıştırın. Kekin kenarlarından akıtın. Frambuazları üzerine dizin. Rendelenmiş çikolatayla süsleyip servis yapın.


Frambuazlı Pasta

Lokma
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 18.10.2006
Mesajlar: 34
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc71995
Gönderme Tarihi: 26.Oca.2012
2,322 defa indirildi / yazdırıldı




200 gram bitter çikolata
4 adet yumurta (akları ile sarıları ayrılmış)
200 gram toz şeker
250 ml krema (kreması için)
250 gram bitter çikolata
200 gram frambuaz
50 gram tereyağı
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı kek unu

23 cm'lik yuvarlak bir kek kalıbını yağlı kağıt ile kaplayın. Üzerine hafifçe tereyağı sürün. Çikolata ve tereyağını bir kaseye alın. İçi sıcak su dolu tencereye çikolata kasesini yerleştirin ve eriyinceye kadar bekleyin. Yumurta sarılarını şekerin yarısıyla çırpın. Kakao, un ve eritilmiş çikolatayı ekleyip karıştırın. Ayrı bir kapta yumurta aklarını katılaşıncaya kadar çırpın, Şekerin kalan yarısını ilave edip biraz daha çırpın ve metal bir kaşık yardımıyla yumurta aklarını çok söndürmeden çikolataya karıştırın. 180 dereceye ayarlı fırında 40 dakika veya kürdan batırıldığında temiz çıkıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Eritilmiş çikolatayı kremaya ekleyip katılaşıncaya kadar çırpın. Kremayı yıldız uç takılı sıkma torbasına doldurup kekin üzerine sıkın. Frambuazları kremanın üzerine dizin. Servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin ve servis yapın.


Fotoğraf "parol" tarafından gönderildi. 09.06.2017


Frambuazlı Pasta

seçmen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 06.06.2011
Mesajlar: 64
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc64098
Gönderme Tarihi: 10.Haz.2011
2,203 defa indirildi / yazdırıldı




Elif Korkmazel

1 adet hazır kek
1 su bardağı süt
3 adet şeker
1 paket krem şanti
4 çorba kaşığı frambuaz reçeli
1 tatlı kaşığı nişasta
2 çay bardağı sıcak su
1 çorba kasesi frambuaz

Isıtılmış sütte şekeri eritin, kekin üzerine kaşıkla gezdirin. Krem şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Kekin üzerine yayın. Frambuaz reçeli, nişasta ve sıcak suyu karıştırın. Kekin kenarlarından akıtın. Frambuazları kekin üzerine döşeyin. Rendelenmiş çikolatayla süsleyerek servis yapın.


Frambuazlı Pasta

turfanda
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.05.2008
Mesajlar: 49
Şehir: Manisa
Kısa URL: https://ml.md/lc76989
Gönderme Tarihi: 20.Haz.2012
2,064 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet yumurta
1 çay bardağı toz şeker
4 çorba kaşığı un
1/2 çay bardağı su
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1.5 su bardağı krema
2 paket bitter çikolata
1 kase frambuaz

Yumurta ve şekeri mikserle beş dakika çırpın. Su, un, vanilya ve kabartma tozunu katıp karıştırın. Karışımı 200 derecedeki fırında 10 dakika pişirin. Kremayı ısıtın, çikolatayı katıp eriyene kadar ocakta tutun, cam kaseye alıp soğutun. Kek soğuduktan sonra üzerine kremanın yarısını sürüp frambuazları koyun ve rulo şeklinde sarın. Etrafını kremayla kaplayın.


Frambuazlı Pasta

Aydın havası
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.06.2011
Mesajlar: 55
Şehir: Aydın
Kısa URL: https://ml.md/lc65011
Gönderme Tarihi: 26.Haz.2011
2,021 defa indirildi / yazdırıldı




1 çay bardağı eritilmiş tereyağı
2 adet yumurta
1.5 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı süt
1 paket kakao
3 paket pötibör bisküvi
1 su bardağı frambuaz

Tereyağı, yumurta ve şekeri çırpın. Süt ve kakaoyu ekleyin. İri kırılmış bisküvileri ekleyip karıştırın. Frambuazları çatalla ezip karışıma ekleyin. Çukur bir kabı streç filmle kaplayıp bisküvili karışımı içine dökün. Buzlukta 3 saat bekletip kalıbı ters çevirerek servis tabağına çıkarın.


Frambuazlı Pasta

doğanay
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 22.09.2011
Mesajlar: 60
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc68262
Gönderme Tarihi: 23.Eyl.2011
1,940 defa indirildi / yazdırıldı




250 gr frambuaz
2 bardak şeker
Şerbet:
1 bardak su
3 kaşık şeker
4 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 su bardağı un
3 su bardağı şeker
3 su bardağı şeker
4 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı damla çikolata
1 paket kremşanti

1 su bardağı şekeri eriyene kadar yumurta ile çırpın. Ardından vanilya, kabartma tozu ve 3 su bardağı unu ekleyin, iyice karıştırın. Yağlanmış kalıba aktarıp, 170 derecede 30 dk pişirin. Bir tencere içinde 3 su bardağı sütü, 1 su bardağı şekeri, 4 yemek kaşığı unu karıştırarak kaynatın. Kaynayınca soğumaya bırakın. Kalan süt ile kremşantiyi hazırlayın. Soğuyan hamuru ikiye ayırın parçaları önce şerbet ile ıslayın ardından krema sürün, taban kısmına ayrıca kremşanti sürün, frambuaz ve çikolata serpin. Üstünü diğer parçayla kapatın. Kalan krema ve kremşantiyi karıştırarak hamurun tepesine bulayın. Kalan çikolatadan ve frambuazdan süs yapın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra dilimleyerek servise sunun.


Frambuazlı Pasta

alfa&beta
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 30.04.2019
Mesajlar: 40
Şehir: Yozgat
Kısa URL: https://ml.md/lc142674
Gönderme Tarihi: 12.May.2019
588 defa indirildi / yazdırıldı




6 adet yumurta
250 gram tereyağı
5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 bardak kuş üzümü
2 yemek kaşığı kakao
Sos için:
3 bardak süt
6 yemek kaşığı frambuaz reçeli veya bir bardak taze frambuaz
1 bardak hindistancevizi
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 paket vanilya
1 yumurta
1 yemek kaşığı tereyağı

Yumurtayı şekerle 5 dakika çırpın. Yağı eritip karıştırın. Un, kabartma tozu, kuş üzümü, kakao ve vanilyayı ekleyip yağlanmış kek kalıbına dökün. 170 derecelik fırında 35 dakika pişirin.
Sos için 3 bardak sütü, yumurta, un ve mısır nişastası ile çırpın. Karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırma işlemini sürdürün. Pişirip altını kapatın. İçine bir kaşık tereyağ ile frambuaz reçelinin suyunu süzüp ekleyin. Hindistancevizini de muhallebiye karıştırıp mikserle 3 dakika çırpın.
Hazırladığınız sos soğuduktan sonra keki enlemesine ortadan kesin. Muhallebi kıvamındaki sosu ilk katın arasına sürün. İkinci katı üstüne koyun. Hindistanceviziyle süsleyin.







Frambuazlı pasta Tarifleri Pandispanya Tarifleri



(8 adet Frambuazlı pasta 231,378 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6 7 8

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort