| 
 
 8 dal fesleğen
 Yarım paket (125 gram) margarin
 12 dilim konserve kurutulmuş domates
 2 adet yumurta
 Yarım su bardağı süt
 1 su bardağı yoğurt
 Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
 2,5 su bardağı un
 1 paket kabartma tozu
 Tuz
 
 Margarini kısık ateşte eritip soğutun. Domatesleri küp doğrayın. Yumurta, süt ve yoğurdu geniş bir kaba alıp mikserle çırpın. Üzerine margarin, kaşar peyniri, domates, kıyılmış fesleğen ve tuz ilave edip karıştırın. Un ve kabartma tozunu birlikte eleyip, karıştırma kabına azar azar ekleyin. Dikdörtgen bir kek kalıbını ağlayıp unlayın. Karışımı kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kontrol ederek pişirin (keke bir bıçak batırın temiz çıkıyorsa pişmiş demektir). Dilimleyerek servis yapın.
 
 
  
 
 |