Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Baklagiller > Fasulyeli Barbunya (2 adet - 70,531 defa bakıldı)

Fasulyeli Barbunya


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Barbunya Tarifleri
Fava Tarifleri
İç Bakla Tarifleri
Kuru Börülce Tarifleri
Kuru Fasulye Tarifleri
Mercimek Tarifleri
Nohut Tarifleri
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Fasulyeli Barbunya

sebil
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 10.04.2009
Mesajlar: 25
Şehir: Balgat-Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc35319
Gönderme Tarihi: 10.Nis.2009
2,791 defa indirildi / yazdırıldı




0.5 kg. taze fasulye
0.5 kg. taze barbunya
2 baş soğan
3 adet domates
1 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarımsak
4 kesme şeker
Tuz

Barbunyalar ayıklanıp bir tencerede haşlanır. Fasulyeler yıkanıp ayıklanır. Düdüklü tencerenin dibine koyulur. Soğanlar, domatesler, haşlanmış barbunyalar, tuz ve şeker ilave edilerek hiç su konmadan kısık ateşte pişirilir.


Taze Fasulyeli Barbunya

şeff
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 07.12.2011
Mesajlar: 69
Şehir: Elazığ
Kısa URL: https://ml.md/lc70568
Gönderme Tarihi: 08.Arl.2011
2,021 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr barbunya
500 gr taze fasulye
2 kuru soğan
3 domates
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çorba kaşığı şeker
Tuz

Barbunyaları ayıklayın, kaynayan haşlama suyuna olgun 3 domatesi atın(kabukları kolay soyarsınız) 30 sn kadar tutun, bütün domatesleri sıcak sudan çıkarın.. Aynı suya ayıklanmış barbunyaları atın, yumuşayana ve kara suyu çıkana kadar haşlayın. Diğer yandan, yemeklik doğranmış kuru soğanı yarım çay bardağı zeytinyağında hafif pembeleşinceye kadar kavurun, ayıkladığınız yeşil fasulyeleri ekleyerek, soğanlarla birlikte tencerenizi çırparak sarartın. Küp doğranmış domatesler ve yarı haşlanmış barbunyalarınız ekleyin, sebzeler seviyesinde sıcak su ile birlikte şeker tuzu ekleyin. Zeytinyağlı yemeğinizi ateşten almaya yakın, kalan yarım çay bardağı zeytinyağını ekleyin.






Fasulyeli Barbunya Tarifleri Baklagiller



(2 adet Fasulyeli Barbunya 70,531 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort