| 
 
| 
 
 
 | 
 
Enginarlı Yuva Kebabı | 
 
  | 
Hale 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 13.05.2006 
Mesajlar: 33 Şehir: Berlin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc3756 
Gönderme Tarihi: 14.May.2006 
3,260 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 Enginar
 
1 Limon
 
1 Sogan
 
1 Domates
 
1 Çorba Kasigi Margarin
 
3 Çorba Kasigi Kiyma
 
1 Sivri Biber
 
1 Havuç
 
10 Arpacik Sogan
 
1 Su Bardagi Et Suyu
 
1/2 Çay Kasigi Köri
 
1 Su Bardagi Bezelye
 
4 Dal Dereotu
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Enginarlari temizleyip,limonla ovun.Limonlu suda haslayarak firin kabina alin. Kiyilmis soğani yagda pembelesinceye kadar kavurun. Kiymayi ilave ederek suyunu çekene dek kavurmaya devam edin.
 
Kavrulmis kiymayi enginarlarin ortasina doldurarak bir firin kabina alin. Üzerlerine domates ve biber dilimleri yerlestirin. Kabuklarini temizlediginiz arpacik soğanlarini, küp seklinde kesilmis havuç ve bezelyeleri tepsiye yerlestirin. Tuz, karabiber ve köri serpin.
 
Bir bardak et suyu dökerek firinda 15 dk pisirin. Üzerini dereotu ile süsleyip sicak olarak servis yapin.
 
 
 
 
Fotoğraf "m.dinçsoy" tarafından gönderildi. 03.12.2014
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Enginarlı Yuva Kebabı Tarifleri Beyti Tarifleri
 | 
 
 
 
 |