https://cook.com.tr
 
 
Ayçiçek Yağı 4 Çorba Kaşığı
 
Tam Buğday Unu 1 Tutam
 
Sofra Tuzu 1 Tutam
 
Defne Yaprağı 1 Adet
 
Karabiber 1 Tutam
 
Maydanoz 1 Demet
 
Tarçın 1 Tutam
 
Soğan 1 Adet
 
Ton Balığı 4 Dilim
 
 
Bir tavada sıvı yağı koyun, ince doğranmış soğanı ve maydanozu pembeleşinceye kadar kavurun.
 
Ton balığı dilimlerini una bulayıp aynı tavaya atın.
 
Balıkların her iki yanını da kızartın, tuz ve karabiber ekleyin, defne yaprağını koyun, tarçını ilave edip, tavanın kapağını kapatın. orta ateşte yaklaşık 20 dakika pişirin
 
Gerekirse bir miktar su ekleyebilirsiniz piştikten sonra balığı servis tabağına koyun.
 
Pişme suyunu üzerine gezdirin.
 
 
 
  
 |