Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Galeta Tarifleri > Deniz Ürünlü Pizza (2 adet - 19,790 defa bakıldı)

Deniz Ürünlü Pizza


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Deniz Ürünlü Pizza

mahmut paşa
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 08.03.2017
Mesajlar: 24
Şehir: Edirne
Kısa URL: https://ml.md/lc123681
Gönderme Tarihi: 09.Mar.2017
951 defa indirildi / yazdırıldı




https://multicooker.com

Mayalı hamur – 160 gr
Deniz ürünleri kokteyli – 40 gr
Peynir – 60 gr
Cherry domates – 60 gr
Domates salçası – 20 gr
Ekşi krema – 20 gr
Zeytin – 15 gr
Tereyağı – 15 gr
Tuz
Baharatlar

Deniz ürünleri defrost edin, yıkayın ve kevgire bırakın. Domatesleri ve zeytinleri halka halka kesin, peyniri iri rendeleyin.
Sos hazırlanışı: salçayı, ekşi krema, tuz ve baharat ile karıştırın ve homojen hale getirin. Hamuru 0,5 cm’lik kalınlığında ince yufka haline getirin.
Yufka, pişiricinin ebatlarında olacaktır. Çok fonksiyonlu pişiricinin içine tereyağı sürün, içine hamur koyun ve sos dökün. Pizzanın üzerine deniz ürünleri, domatesleri, zeytinleri koyun ve peynir serpin. Kapağı kapatın. Çok fonksiyonlu pişiricinin çalışma modunu HAMUR İŞİ pişirme süresini 30 dakika olarak ayarlayın ve “Başlat” tuşuna basın. Çalışma modu bitene kadar pişirin.



Deniz Ürünlü Pizza

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc169445
Gönderme Tarihi: 30.Arl.2022
187 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.droetker.com.tr

Hamur:
1 paket Dr. Oetker Pizza Un
1 - 1,5 çay bardağı su
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Sos için:
1 çay bardağı su
Üzeri için:
200 g kalamar (dondurulmuş)
100 g ahtapot (dondurulmuş)
300 g somon balığı
3 - 4 adet defne yaprağı
3 - 4 çay kaşığı karabiber
15 adet çekirdeksiz yeşil zeytin
200 g kaşar peyniri
Çam fıstıklı sos:
1 - 2 dilim beyaz ekmek içi
0,5 çay bardağı çam fıstığı
1 - 2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı limon suyu
3 - 4 yemek kaşığı zeytinyağı
Süslemek için:
1 - 2 dal adaçayı
1 - 2 dal biberiye
Kalıp:
Pişirme kalıbı (Ø 30 cm)

Dondurulmuş kalamar ve ahtapotu çözdürün. Somon balığınının derisini ve kılçıklarını temizleyip kalamar, ahtapot ile birlikte zar şeklinde doğrayın ve derin bir tencereye alın, yarım su bardağı su ve defne yapraklarını ekleyip orta ateşte 5-10 dakika kaynatın. Ocaktan alıp defne yapraklarını çıkartın ve soğumaya bırakın. Soğuyan karışımın fazla suyunu süzün ve karabiber ekleyin.
Fırın tepsisini margarin ile yağlayın.Fırını ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 200 °C
Turbo pişirme: 190 °C
Pizza un karışımına, su ve yağı ilave ederek mikserin hamur karıştırıcı uçları veya el ile yaklaşık 2- 3 dakika iyice yoğurun.
Ambalajdan çıkan sos karışımını bir tabağa alın, suyu yavaş yavaş dökerek iyice karıştırın.
Hamuru tepsiye yayın. Hamurun kenarlarından 1 cm boşluk bırakarak pizza sosunu sürün. Rendelenmiş kaşar peynirinin ¾'ünü sosun üzerine, her tarafa eşit gelecek şekilde yayın. Daha sonra deniz ürünlü karışımı ve zeytin dilimlerini yayın. Fırının orta katında pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 15 - 20 dakika
Çam fıstıklı sos
Ekmek içini, fıstıkları, sarımsağı küçük bir mutfak robotunda iyice öğütün veya havanda dövün. Daha sonra içerisine limon suyu ve zeytinyağını ekleyip macun kıvamına gelinceye kadar işleme devam edin. Bir sos kabına alıp üzerini biberiye ve bir tutam kırmızı biber ile süsleyin.
Pizzayı fırından çıkartıp bekletmeden üzerini taze adaçayı ve biberiye yaprakları ile süsleyin. 5 dakika dinlendirdikten sonra dilimleyin ve çam fıstıklı sos ile servis yapın.







Deniz Ürünlü Pizza Tarifleri Galeta Tarifleri



(2 adet Deniz Ürünlü Pizza 19,790 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort