İrfan Rıza Yazıcıoğlu
 
 
500 gr. Kemiksiz kuşbaşı et 
 
2 adet patlıcan 
 
2 adet patates 
 
250 gr. arpacık soğan 
 
3 domates 
 
1 kaşık domates salçası 
 
Tuz
 
Karabiber
 
Pul biber 
 
2 kaşık yağ 
 
1 Bağ ahşap çöp 
 
 
Et, tuz, karabiber, pul biber, ve domates salçası ile terbiye edilir.
 
Çöp şişlere etlerin arasına patlıcan, patates ve arpacık soğan gelecek şekilde dizilir. 
 
Doğranmış domatesler tencereye yerleştirilir şişler üzerine yerleştirilir.
 
Çok az su ve yağ konarak ağzı kapalı ve hafif ateşte pişirilir.
 
 
 
  
 |