Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Çok Tekrarlı Meyve Tatlıları

A-Z  A  B  C  Ç  D  E  F  G  H  I  İ  J  K  L  M  N  O  Ö  P  Q  R  S  Ş  T  U  Ü  V  W  X  Y  Z
  Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 45, 46, 47, 48, 49  Sonraki »
 

Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Meyve Tatlıları Hakkında

Şerbetli ve sütlü tatlılar dışında, un kullanılmada, çoğunlukla hammaddesi meyve olan tatlılardır.
Meyveli tatlıların diğer tatlılara göre hazımları daha kolaydır. Çünkü çoğunda yağ yoktur.
Vücudun şeker ihtiyacını gidermenin en iyi yolu bu tür tatlıları tüketmekten geçer.
Türkiye’de çok fazla tüketimi olmayan esmer şeker kullanılırsa bu tatlıların daha az kalori vermesi sağlanır.
Özellikle bal ile hazırlanan tatlıların vücuda hiç bir yan etkisi yoktur.
Beyin beslenmesini sağlayan tek gıda olan glikoz, meyveli tatlılardan alınırken lezzeti arttırmak için bazı yollar vardır.
Meyvelerin en şekerli mevsiminde bu tatlılar hazırlanmalıdır.
Mümkün olduğu kadar fazladan su konmamalıdır.
Besin değerinin korunması için, düdüklü tencerede pişirilmesi tavsiye edilir.
Şekillerinin bozulmaması için fazla karıştırılmaz.
Bu tür tatlıların renk vermesi için gıda boyası katılabilir, ancak boya kullanılmazsa daha iyi olur. Mutlaka renk verilecekse meyvelerin kabuklarından ve çekirdeklerinden yararlanılmalıdır.
Tatlı karışık malzemelerden hazırlanacaksa, malzemelerin sertliği göz önünde bulundurularak sırayla pişirilmelidir.
Ceviz gibi kuru yemişler kullanılacaksa, kavrulmamış olmasına dikkat edilmelidir.


Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 45, 46, 47, 48, 49  Sonraki »

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort