| 
 
| 
 
 
 | 
 
Çanak Kebabı | 
 
  | 
Havva Atar 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 02.07.2014 
Mesajlar: 26 Şehir: Erzurum | 
Kısa URL: https://ml.md/lc99552 
Gönderme Tarihi: 03.Tem.2014 
2,446 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Yarım ramazan pidesi
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
2 çorba kaşığı salça
 
1 su bardağı su
 
500 gram hazır döner ya da 3 adet biftek
 
100 gram kıyma
 
Yarım soğan rendesi
 
 
Öncelikle döneri hazır almayacaksanız, evde döner yapmak için etleri dövüp inceltin. Üzerlerine de sırayla, rendelenmiş soğanla, karıştırılmış kıymayı dizip kat kat yapın ve dondurun. Daha sonra da ince dilimleyip yağsız tavada pişirin. Bu arada pideleri ısıtıp salçalı su ile ıslatın ve servis çanakların içine paylaştırın. Pişen dönerleri de üzerine ekleyip bol tereyağı, salçalı sos ve biraz yoğurt da gezdirip sıcak sıcak servis yapın.
 
 
 
 
fotoğraf Saadet tarafından gönderildi
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Çanak Kebabı Tarifleri Sebze Kebabı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |