Yumurtalarınızı katı haşlayın. Haşladığınız yumurtaları soyun ve uzunlamasına ortadan ikiye bölün. Tavanızı ocağa alın. Tereyağını eritin. Kestiğiniz yumurtaları sarıları tavaya gelecek şekilde yerleştirin. Tuz, karabiber, pul biber ve kuru naneyle tatlandırıp, hafif kızarana kadar pişirin. Sıcak servis edin.
Kısa URL: https://ml.md/lc84156
Gönderme Tarihi: 06.Arl.2012
2,118 defa indirildi / yazdırıldı
2 Yemek Kaşığı Tereyağı
1 Çay Kaşığı Ucuyla pulbiber
4 Adet yumurta
1 Tutam tuz
1 Çay Kaşığı Ucuyla karabiber
Yumurtaları tam pişene kadar kaynatın. Haşlanan yumurtaların kabuklarını soyup ortadan ikiye kesin. Bir tavada tereyağını eritin, yumurtaları yerleştirin. Pulbiber tuz karabiber serpiştirin. Bir iki dk kızartıp sıcak olarak servis edin.