Kısa URL: https://ml.md/lc178937
Gönderme Tarihi: 07.Ağu.2024
52 defa indirildi / yazdırıldı
Yumurta 4 adet
Taze soğan 1 adet
Maydanoz 1 tutam
Krem peynir 1,5 yemek kaşığı
Zeytinyağı 2 yemek kaşığı
Pul biber 1 çay kaşığı
Karabiber 1/2 çay kaşığı
Tuz 1 çay kaşığı
Yumurtaları haşlayın, soğutun ve kabuklarını soyun. Yarıya bölün ve sarılarını ayırın.
Yumurta sarılarını ince ince doğranmış yeşillikler, krem peynir, zeytinyağı, pul biber, karabiber ve tuz ile ezin.
Karışımı yumurta beyazlarına doldurun.
Fesleğen yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.
10 adet iyi pişmiş yumurta
150 ml. mayonez
Tuz
Karabiber
1. Yumurtaları beyazlarına zarar vermeden soyun ve uzunlamasına ikiye bölüp sarılarını alın.
2. Yumurta sarılarını pürüzsüz hale gelmesi için süzgeçten geçirin ve bir kaba alın.
3. Mayonez, tuz ve biberi ekleyip karıştırın.
4. Yumurta beyazlarının tabakta kaymaması için tabağa değecek kısımlarını çok hafif kesin.
5. İsterseniz sıkma torbasıyla isterseniz bir kaşık ile yumurta sarılarını beyazların içine doldurun ve servis edin.