| 
 
| 
 
 
 | 
 
Yufkada Tavuklu Pilav | 
 
  | 
yeşil döngü 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 11.02.2013 
Mesajlar: 33 Şehir: Siirt | 
Kısa URL: https://ml.md/lc103410 
Gönderme Tarihi: 04.Arl.2014 
2,050 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 su bardağı pirinç
 
3 çorba kaşığı tereyağı
 
1 adet soğan
 
300 gram haşlanmış tavuk eti
 
1 su bardağı bezelye
 
1 adet havuç
 
2 adet yufka
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Öncelikle tereyağında tavukları ve rendelenmiş soğanı kavurun. Üzerine pirinç, havuç ve bezelyeyi koyup az su ekleyin. 10 dakika kadar pişirin. Yufkayı yuvarlak bir kek kalıba yerleştirin. İçine az pişmiş pilavı koyup fırına verin. Her yerini yufkayla kapatıp 25 dakika pişmesini sağlayın. Üzeri kızarınca fırından alıp dilimleyin ve sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
YUFKALI TAVUK PİLAVI Tarifleri Pilavlar
 | 
 
 
 
 |