Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Migros Yemek Tarifleri > Yılbaşı Hindisi (2 adet - 953 defa bakıldı)

Yılbaşı Hindisi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Algida Yemek Tarifleri
Arçelik Yemek Tarifleri
Arzum Yemek Tarifleri
Aytaç Yemek Tarifleri
Banvit Yemek Tarifleri
Bizim Mutfak Yemek Tarifleri
Borcam Yemek Tarifleri
Dardanel Yemek Tarifleri
Duru Bulgur Yemek Tarifleri
Emsan Yemek Tarifleri
Eti Yemek Tarifleri
Fairy Yemek Tarifleri
Feast Yemek Tarifleri
Fritolay Yemek Tarifleri
Halk Yemek Tarifleri
Keskinoğlu Yemek Tarifleri
Knorr Yemek Tarifleri
Komili Yemek Tarifleri
Koska Yemek Tarifleri
Lezita Yemek Tarifleri
Luna Yemek Tarifleri
Maggi Yemek Tarifleri
Maret Yemek Tarifleri
Migros Yemek Tarifleri
Milupa Bebek Maması Tarifleri
Moulinex Yemek Tarifleri
Nestle Yemek Tarifleri
Nuhun Ankara Makarnası Yemek Tarifleri
Orkide Yemek Tarifleri
Pakmaya Yemek Tarifleri
Penguen Yemek Tarifleri
Philips Yemek Tarifleri
Pınar Yemek Tarifleri
Piyale Yemek Tarifleri
Sana Yemek Tarifleri
Selva Yemek Tarifleri
Sinbo Yemek Tarifleri
SuperFresh Yemek Tarifleri
Sütaş Yemek Tarifleri
Tamek Yemek Tarifleri
Tat Yemek Tarifleri
Tefal Yemek Tarifleri
Tukaş Yemek Tarifleri
Uno Yemek Tarifleri
Ülker Yemek Tarifleri
Yonca Yemek Tarifleri
Yörsan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yılbaşı Hindisi

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc175801
Gönderme Tarihi: 03.Oca.2024
174 defa indirildi / yazdırıldı




İlk olarak bir kabın içerisinde sos için gerekli olan tüm malzemeleri karıştırıp, bir fırça yardımı ile bu sosu hindinin her yerine sürün.
İçi için olan tüm malzemeleri teker teker iç tarafına yerleştirin. Hindinin ayaklarını bir ip ile bağlayın büyük bir pişirme torbasına koyup önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında hindi pişene kadar yaklaşık 2.5-3 saat kadar pişirin.
Kestaneli iç pilav için bir pilav tenceresine tereyağı ekleyin, ardından soğanları ekleyin, kavurun.
Kabak çekirdeklerini kestaneyi pilavı ekleyip kavurma işlemine devam edin. Ardından kuş üzümü ve baharatlarını da ekleyip sıcak olan et suyunu dökün yaklaşık 12 dakika kadar kısık ateşte pilavı pişirin.
Hindi ve pilavda piştikten sonra tüm pilavı bir kabın içerisine alın ortasına hindiyi koyup servis edebilirsiniz.

Not: Hindiyi fırın torbasında pişirirken iğne ile torbaya 2-3 delik açınız. İsterseniz iç pilavı hindinin içerisine doldurup pişirebilirsiniz.



Yılbaşı Hindisi

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc175861
Gönderme Tarihi: 07.Oca.2024
182 defa indirildi / yazdırıldı




İlk olarak uygun bir kabın içerisinde 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı bal, ½ limon suyu, 1 yemek kaşığı hardal, 1 yemek kaşığı domates, 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırarak sosunuzu hazırlayın. Daha sonra bir fırça yardımıyla sosu 1 adet hindinin her yerine sürün.
Daha sonra hindinin içine 1 dal biberiye, 3 dal taze kekik, 2 adet defne yaprağı, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı tane kişnişi hindinin içine yerleştirin.
Hindinin ayaklarını bir ip ile bağlayın ve büyük bir pişirme torbasına koyup önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında yaklaşık 2.5-3 saat kadar pişirin. (Hindiyi fırın torbasında pişirirken iğne ile torbaya 2-3 delik açınız.)
Kestaneli iç pilav için bir pilav tenceresine 3 yemek kaşığı tereyağı ekleyin, ardından yemeklik doğradığınız 2 adet kuru soğanı ekleyip kavurun.
4 yemek kaşığı kabak çekirdeğini, 1 su bardağı haşlanmış kestaneyi ve 2 su bardağı baldo pirinci ekleyip kavurma işlemine devam edin.
Ardından 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı karabiberi ekleyip sıcak olan 3 su bardağı et suyunu dökün, yaklaşık 12 dakika kadar kısık ateşte pişirin. (İsterseniz iç pilavı hindinin içerisine doldurup pişirebilirsiniz.)
Hindi ve pilav piştikten sonra tüm pilavı bir kabın içerisine alın. Pilavın ortasına hindiyi koyup servis edin.







Yılbaşı Hindisi Tarifleri Migros Yemek Tarifleri



(2 adet Yılbaşı Hindisi 953 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort