Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Sana Yemek Tarifleri > Yaz Türlüsü (3 adet - 100,594 defa bakıldı)

Yaz Türlüsü


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Algida Yemek Tarifleri
Arçelik Yemek Tarifleri
Arzum Yemek Tarifleri
Aytaç Yemek Tarifleri
Banvit Yemek Tarifleri
Bizim Mutfak Yemek Tarifleri
Borcam Yemek Tarifleri
Dardanel Yemek Tarifleri
Duru Bulgur Yemek Tarifleri
Emsan Yemek Tarifleri
Eti Yemek Tarifleri
Fairy Yemek Tarifleri
Feast Yemek Tarifleri
Fritolay Yemek Tarifleri
Halk Yemek Tarifleri
Keskinoğlu Yemek Tarifleri
Knorr Yemek Tarifleri
Komili Yemek Tarifleri
Koska Yemek Tarifleri
Lezita Yemek Tarifleri
Luna Yemek Tarifleri
Maggi Yemek Tarifleri
Maret Yemek Tarifleri
Migros Yemek Tarifleri
Milupa Bebek Maması Tarifleri
Moulinex Yemek Tarifleri
Nestle Yemek Tarifleri
Nuhun Ankara Makarnası Yemek Tarifleri
Orkide Yemek Tarifleri
Pakmaya Yemek Tarifleri
Penguen Yemek Tarifleri
Philips Yemek Tarifleri
Pınar Yemek Tarifleri
Piyale Yemek Tarifleri
Sana Yemek Tarifleri
Selva Yemek Tarifleri
Sinbo Yemek Tarifleri
SuperFresh Yemek Tarifleri
Sütaş Yemek Tarifleri
Tamek Yemek Tarifleri
Tat Yemek Tarifleri
Tefal Yemek Tarifleri
Tukaş Yemek Tarifleri
Uno Yemek Tarifleri
Ülker Yemek Tarifleri
Yonca Yemek Tarifleri
Yörsan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yaz Türlüsü

meftune
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 15.11.2011
Mesajlar: 121
Şehir: Sivas
Kısa URL: https://ml.md/lc77707
Gönderme Tarihi: 08.Tem.2012
1,509 defa indirildi / yazdırıldı




3 Yemek Kaşığı Sana Mutlu Aile
4 Adet kabak
TUZ
KARABİBER
300 gr kuşbaşı et
3 Adet patates
150 gr bamya
3 Adet soğan
300 gr taze fasulye
4 Adet Domates
3 Adet patlıcan

Üç baş soğanı doğrayarak üç kaşık margarinde kavurmaya başlayın. Soğanlar pembeleşmeye baş­layınca kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin. Alaca soyacağı­nız patlıcanları, kabakları, fasulyeyi koyun. Bunların üzeri­ne kabuklarını çıkaracağınız domatesleri doğrayın. Tuz ve biber serptikten sonra dört bardak su koyun ve bamyaları ilâve edin. Etler iyice pişinceye kadar harlı ateşte bırakın. Sonra altını söndürüp yarım saat kadar dinlendirin ve ser­vis yapın.


Yaz Türlüsü

nüvide
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 06.02.2012
Mesajlar: 62
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc76632
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2012
1,718 defa indirildi / yazdırıldı




1 Adet Domates
1 Yemek Kaşığı domates salçası
1 Adet soğan
2 Adet patlıcan
2 Adet yeşil biber
3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
2 Bardak sıcak su
2 Adet kabak
250 gr taze fasulye
2 Diş sarımsak
2 Adet Patates
1 Yemek Kaşığı Sana Klasik

Öncelikle patlıcanı, patatesi, kabağı, soğanı, patatesi, biberi ve fasulyeleri yemeklik soğruyoruz sonra bir tencereye 1 kaşık sana klasik margarini ve 3 yemek kaşığı zeytinyağını atıyoruz ve eritiyoruz sonra soğanları ilave edip kavuruyoruz sonra sarımsak ve yeşil biberi ilave ediyoruz ve kavuruyoruz sonra patlıcan, kabak, patates ve fasulyeleri atıp karıştırıyoruz üzerine 2 bardak sıcak su ilave ediyoruz tuzu, karabiberi, kimyonu ilave ediyoruz ve tencerenin kapağını kapaltıp pişmeye bırakıyoruz.


Yaz Türlüsü

Yemek Tarifleri
Robot

Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595
Şehir: Türkiye
Kısa URL: https://ml.md/lc61579
Gönderme Tarihi: 22.Mar.2011
2,168 defa indirildi / yazdırıldı




250 ml tavuk suyu
4 yemek kaşığı sana
250 gr kuzu eti
150 gr bamya
2 diş sarımsak
150 gr taze fasulye
1 adet patlıcan
200 gr soğan
250 gr tavuk
250 gr konkâse domates
2 adet dolmalık biber
1 adet kabak

Önce fırınınızı 175 °C'ye getirip, ısıtın. Et ve sebzeleri çiğden bir güvece koyun. Tuz ve biberini serpin. Sarmısağı katın. Bu işlemi yaparken etleri alta, daha ağır pişen taze fasulye etlerin yanına, patlıcan, kabak ve bamya gibi daha kolay pişen sebzeleri ise üste koyun. Konkase domatesi ilave edip, tavuk ya da etsuyunu katın. Sana'yı parçalar halinde güvecin üzerine yerleştirin. Güvecin kapağını kapatın ya da bir alüminyum folyo ile örtün. Güvecin kapağını örtüp, önceden ısıtılmış fırında et ve sebzeler yumuşayana kadar yaklaşık 1.5 saat pişirin. Güveci fırından alıp, önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp, sıcak olarak servis yapın.


Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 21.06.2021






Yaz Türlüsü Tarifleri Sana Yemek Tarifleri



(3 adet Yaz Türlüsü 100,594 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort