|
Yalancı İskender |
|
siyami
Super MOD
Kayıt: 26.09.2006
Mesajlar: 1925 Şehir: izmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc77586
Gönderme Tarihi: 05.Tem.2012
1,611 defa indirildi / yazdırıldı
|
200 Gr Sana Klasik
2 Yemek Kaşığı salça
1 Su Bardağı pirinç
1 Adet pide
500 gr kuşbaşı et
1 su bardağı pirinçten pilav pişir etleri önce düdüklü tencerede 15 dk pişir, doğranmış pideyi servis tabağına koy, üzerine eti koy, tavaya 50 gr sanayı koy erit, salçayı koyup kavur, baharat ekle ve etin üzerine gezdir, yanınada pilavı koy servis yap.
|
Yalancı İskender |
|
yalan dünya
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 16.01.2012
Mesajlar: 31 Şehir: Antakya |
Kısa URL: https://ml.md/lc77266
Gönderme Tarihi: 27.Haz.2012
1,786 defa indirildi / yazdırıldı
|
125 Gr Sana Klasik
1 bayat pide
1 su bardağı su
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 adet soğan
1 çorba kaşığı salça
250 gram kıyma
2 su bardağı yoğurt
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
Pideyi kibrit kutusu büyüklüğünde parçalara kesip fırın kalıbına yerleştirin. Margarini eritip bir bardak su ilave ederek kaynatın ve pidelerin üzerine dökün. Pidelerin yağlı suyu çekmesini bekleyin. Sıvıyağı tavada kızdırıp ince doğranmış soğanı pembeleştirin. Salçayı ekleyip karıştırın. Kıyma, tuz ve karabiber ilave edip kavurun. Hazırladığınız kıymalı karışımı pidelerin üzerine yayın.
|
Yalancı İskender |
|
siyami
Super MOD
Kayıt: 26.09.2006
Mesajlar: 1925 Şehir: izmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc76012
Gönderme Tarihi: 24.May.2012
1,917 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 kase Sarımsaklı Yoğurt
300 gr Biftek
3 dilim bayat ekmek
2 adet domates rendelenmiş
1 çorba kaşığı tereyağı
50 Gr Sana Klasik
biftekleri inceccik dilimleyelim margarinde kavuralım rendelenmiş domatesi ekleyip kavurmaya devam edin tuzunu ayarlayın ayrı bir yerde minik doğranmış bayat ekmekleri tereyağında kavurup servis tabağına alınız üzerine etleri yerleştirin sarımsaklı yoğurdu üzerine ekleyin üzeri için tereyağını eritip pulbiberi kavurun etlerin üzerinde gezdirip servis yapın.
|
|