|
TUZLU BADEM |
 |
im
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.08.2012
Mesajlar: 1159 Şehir: Balgat |
Kısa URL: https://ml.md/lc80199
Gönderme Tarihi: 04.Eyl.2012
2,119 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 gram badem
1 adet yumurta beyazının yarısı
1 çorba kaşığı tuz
1) Küçük bir kapta önce badem ile tuzu, sonra da yumurta beyazını karıştırınız.
2) Bir tepsiye koyup, orta hararetli fırında yakmadan, zaman zaman karıştırarak 10 dakika kavurup kurutunuz.
|
TUZLU FINDIK |
 |
im
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.08.2012
Mesajlar: 1159 Şehir: Balgat |
Kısa URL: https://ml.md/lc80200
Gönderme Tarihi: 04.Eyl.2012
2,249 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 gram fındık
1 çorba kaşığı tuz
1 adet yumurta beyazının yarısı
1) Küçük bir kapta önce fındık ile tuzu, sonra da yumurta beyazını karıştırınız.
2) Bir tepsiye koyup, orta hararetli fırında yakmadan, zaman zaman karıştırarak 10 dakika kavurup kurutunuz.
|
|