Kremayı kaynatıp, ocaktan alın ve 1 kg kırılmış beyaz çikolatanın bulunduğu kaba dökün. Erimede zorluk olursa benmari usulü ile ocakta biraz daha ısıtın.
İçine fıstık, badem, kahve, rendelenmiş limon ve portakal kabuklarını ekleyin. Bir kaba aktarıp bir gün buzdolabında bekletin.
Ertesi gün misket şeklinde yuvarlayın. Eritilmiş çikolataya batırıp soğumaya bırakın.
Bitter çikolatayı benmari usulü eritip, içine kremayı ekleyin. Karıştırarak iki malzemeyi birbirine yedirin. Kabı sıcak suyun üzerinden alıp soğumaya bırakın. Buzdolabında bekleterek yoğunlaşmasını sağlayın. Karışımdan tatlı kaşığı ile eşit parçalar alıp avucunuzda yuvarlayın. Arzuya göre kakao, toz fıstık, iri kıyılmış fındık ya da hindistancevizine bulayıp, yağlı kağıt üzerine alın. Buzdolabında iyice donana kadar bekletip servis yapın.