Kısa URL: https://ml.md/lc84229
Gönderme Tarihi: 08.Arl.2012
1,639 defa indirildi / yazdırıldı
50 Gr Sana Klasik
250 gr bitter kuvertür
100 gr krema
1 Paket petibör bisküvi
Kremayı ısıtın. Kaynadığı anda bitteri ekleyin. Margarini de ekleyip pütürlük kalmayana kadar çırpın. Bisküviyi rondodan geçirin. En son bisküviyi de ekleyip toplar haline getirin. Antepfıstığına batırıp servise edin.
Kısa URL: https://ml.md/lc79059
Gönderme Tarihi: 11.Ağu.2012
1,679 defa indirildi / yazdırıldı
75 Gr Sana Mutlu Aile
1 Paket krem şanti
2 Paket kakaolu bisküvi
1 Paket ÇİĞ KREMA
1 Paket sade bisküvi
2 Paket bitter çikolata
1 Su Bardağı süt
1 paket krem şanti tozu 1 su bardağı süt ile çırpılır,içine margarin konur.Hazırlamış olduğumuz kremanın içine 1 paket sade bisküvi ve 1 paket kakaolu bisküvi ufalanır yoğrulur, ele yapışmayan bir hamur elde edinceye kadar diğer kakaolu bisküvi eklenir, (arzuya göre rom da konur),ceviz büyüklüğünde parçalar hazırlanır.Biraz soğuması için buzdolabında bekletilir.Ayrı bir yerde 2 pk. bitterimizi küçük parçalara ayırdıktan sonra 1 pk. çiğ krema ile benmari usulde eriterek dinlenmiş trufflarımız tel ızgara üzerinde erittiğimiz çikolata ile kaplanır. Arzu ettiğimiz şekilde üzeri süslenir. Portakalı çok yakıştırdığım için üzerine küçük küçük kestiğim partakal kabuklarından koydum.