Kısa URL: https://ml.md/lc122103
Gönderme Tarihi: 29.Arl.2016
1,035 defa indirildi / yazdırıldı
200 gr margarin (oda ısısında yumuşamış)
80 gr Pakmaya Pudra Şekeri
1 paket Pakmaya Şekerli Vanilin
1 yumurtanın akı
250 gr un
1 tutam tuz
Yarım paket Pakmaya Sütlü Parça Çikolata
Tereyağı, Pakmaya Pudra Şekeri, bir tutam tuz ve Pakmaya Şekerli Vanilini krema kıvamı oluncaya kadar çırpın.
Yumurta akını ekleyip çırpmaya devam edin.
Azar azar unu da ekleyerek pürüzsüz bir hamur elde edin.
Hamuru sıkma torbasına aktarın, torbanın ucuna tırtıklı kalın uç takın.
Kurabiye hamurunu yağlı kağıt serilmiş tepsiye fotoğrafta gördüğünüz gibi ve aralıklı olarak sıkın. Kurabiyenin uçlarına ikişer adet Pakmaya Sütlü Kurabiye Çikolatası batırın.
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında, 12-15 dakika pişirin.
Fırından alın, isteğe göre üzerine Pakmaya Pudra Şekeri serpin.
Kısa URL: https://ml.md/lc121717
Gönderme Tarihi: 13.Arl.2016
1,526 defa indirildi / yazdırıldı
2 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
250 gram margarin
Hamur kabınıza unu koyun ve ortasını havuz gibi açın. Unun orta kısmına şeker, margarin ve kabartma tozunu koyun.
Bir kasede yumurtaları çırpın. Bu karışımı diğer malzemelerin üzerine ilave edin ve yoğurun.
Hamuru krema sıkacağına koyun ve istediğiniz şekli vererek tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında hafif sararana dek pişirin.Kurabiyeler soğuduğunda, ister sade.
ister pudra şekeri serperek servis yapın.