| 
 | 
| Tereyağlı Uzun Pakla (Karabük) | 
|  | Saadet Türkçe Admin
 
  
 Kayıt: 12.07.2005
 Mesajlar: 9281
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc85913 Gönderme Tarihi: 18.Oca.2013
 1,943 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 TC Karabük Valiliği
 
 1 kg. taze fasulye (pakla)
 100 gr. tereyağı
 Yeteri kadar su ve tuz
 Karabiber
 
 Fasulyeler kırılmadan uçları ve kılçıkları temizlenir. Uygun bir tencereye dizilir. Üzerine yeterince su koyulur. Karıştırmadan ağzı kapalı olarak kısık ateşte pişirilir. Üzerine kızdırılmış tereyağı dökülür. Sıcak servis yapılır.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |