| 
 
 
 | 
Tencerede Levrek | 
  | 
ülke 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 13.05.2020 
Mesajlar: 22 Şehir: Sakarya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc150624 
Gönderme Tarihi: 19.May.2020 
472 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.sozcu.com.tr
 
 
2 levrek fileto
 
Soğan
 
Maydanoz
 
Domates
 
Biber
 
Taze kişniş
 
Zeytinyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
Limon
 
Sarımsak
 
 
Tencerenin altına soğanları piyazlık doğrayıp üzerine tuzladığımız kılçıksız balıkları yerleştiriyoruz. Doğradığımız sebzeleri maydanoz yapraklarıyla birlikte gelişi güzel tenceremize balıkların üzerine diziyoruz. Aralara limon ve sarımsak da ekleyip yarım çay bardağı kadar su ile kapağını kapatıp en kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyoruz. Piştikten sonra değirmen karabiber geçip servis edebilirsiniz.
 
 
Not: Dibinde olacak suyunu sakın atmayın! Bu su ile çorba yapabilirsiniz.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |