Malzemeleri güzelce yıkayın. Hepsini küp küp doğrayın. Sıvı yağı tencereye koyduktan sonra soğan, biber ve tavukları soteleyin. Kalan malzemelerle baharatları da ekleyip 15 dakika kadar pişirin. Fırın tepsisine boşaltın. 240 derecelik fırında sebzeler iyice yumuşayıp kızarıncaya kadar pişirin. Dilerseniz üzerine kaşar rendesi ekleyebilirsiniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc157404
Gönderme Tarihi: 19.Nis.2021
426 defa indirildi / yazdırıldı
2 Adet soğan
1 Yemek Kaşığı domates salçası
2 Adet patates
2 Adet domates
3 Adet sivri biber
3 Adet havuç
2 Parça tavuk göğsü
1 Su Bardağı bezelye
2 Yemek Kaşığı margarin
Bir tencereye margarini koyup küp doğradığımız soğanları ekleyip kavuralım ve yine küp doğranmış tavuk etimizide ekleyip birkaç dk. kavuralım. Diğer malzemeleri de ekleyip biraz karıştırdıktan sonra tencereyi bir fırın tepsisine boşaltalım ve üzerine 1 su bardağı sıcak su gezdirelim sebzeler yumuşayıncaya kadar 200 dereceli fırında pişirelim.