Kısa URL: https://ml.md/lc83902
Gönderme Tarihi: 30.Kas.2012
1,522 defa indirildi / yazdırıldı
50 Gr Sana Klasik
1 Çorba Kaşığı bibersalçası
1 Adet soğan
1 Çay Kaşığı pulbiber
3 Diş sarımsak
2 Adet Domates
1 Kg. MANTAR
3 Adet sivri biber
300 gr kuşbaşı tavuk
Margarini tencereye koyun. Yemeklik doğranmış soğan,sarımsak,sivri biberi ekleyip kavurun. Tavuk eti ve salçayı ekleyip biraz daha kavurun. Ardından mantar, tuz, pulbiber ve maydanozu ekleyip mantar yumuşayana dek pişirin. Domatesi ekleyip 5 dakika daha pişirin ocağı kapayın.
Kısa URL: https://ml.md/lc84527
Gönderme Tarihi: 17.Arl.2012
1,502 defa indirildi / yazdırıldı
1 Yemek Kaşığı Sana Klasik
4 Tane Domates
3 Tane biber
1 Çay Kaşığı Ucuyla Tuz
500 gr tavuk göğsü
1 Çay Kaşığı Ucuyla karabiber
2 Tane Kuru soğan
1 Çorba Kaşığı sıvı yağ
1 Çay Kaşığı kekik
500 gr mantar
1 Dilim kaşar peyniri
Sana Margarin tavada eritilir ve sıvı yağ eklenir.Tavuk göğsü ve Mantar küp şeklinde doğranarak sotelenir ve soğan eklenerek karıştırılır.Domates rendelenip biberle beraber eklenir.Pişmeye yakın iken diğer baharatlarımız eklenir.Ocağın altı kapatılır ve kaşar peyniri üzerine rendelenir.