| 
 
 
 | 
Tavuklu Kumpir | 
  | 
zülküf 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.07.2013 
Mesajlar: 44 Şehir: Elazığ | 
Kısa URL: https://ml.md/lc90768 
Gönderme Tarihi: 22.Tem.2013 
2,301 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
200 gr tavuk göğsü 
 
4 adet iri boy patates
 
1 fincan siyah zeytin dilimi 
 
1 tatlı kaşığı hardal
 
1 kase Turşu dilimleri 
 
1 kutu mısır konservesi 
 
1 kavanoz bezelye konservesi 
 
100 gr pastırma 
 
2 diş sarımsak 
 
1 tutam Tuz karabiber pulbiber kekik
 
arzuya göre Ketçap 
 
arzuya göre mayonez
 
80 gr margarin
 
 
Patateslerimizi yıkayıp kurulayıp içi sana yağ ile yağlanmış aliminyum folyo ile saralım. 190 derecede önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.Fırından çıkartın. Biraz margarinde pastırma ve sarımsağı soteleyin. Ayrı bir yerde de parça parça kestiğiniz tavuk etlerini karabiber, pulbiber ,kekik,tuz ve sana yağ ile pişirin. Patateslerin ortasını yarıp sana yağ ile içini güzelce karıştırın. Tuz ile tat verin. Tüm malzemelerden isteğinize göre doldurup ketçap ve mayonez ile süsleyip servis edin.
 
 
 
 
Fotoğraf "Göksen" tarafından gönderildi. 20.05.2015
  
 | 
Tavuklu Kumpir | 
  | 
küp küp 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 17.03.2015 
Mesajlar: 15 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc106000 
Gönderme Tarihi: 18.Mar.2015 
1,843 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 iri patates
 
250 gr. tavuk
 
1 adet havuç
 
1 çay bardağı bezelye
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
 
10 dal maydanoz
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Patatesleri, tencerede az suda kapağı kapalı olarak 15 dakika haşlayın. Çıkartıp ortasını bıçakla artı şeklinde kesip açın. Çay kaşığıyla iç kısmını biraz çıkarıp doğrayın. Küp doğranmış tavuk eti ve havucu tereyağında soteleyin. Doğranmış patatesin içine katın. Üzerine bezelye, rendelenmiş kaşar peyniri, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Patateslerin içine karışımı paylaştırıp servis yapın.
  
 | 
Tavuklu Bezelyeli Kumpir | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc111598 
Gönderme Tarihi: 23.Eyl.2015 
1,670 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
6 adet patates
 
200 gr. tavuk göğüs eti
 
1 adet havuç
 
1 çay bardağı bezelye
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
6 dal maydanoz
 
Tuz, karabiber
 
 
Patatesleri az suda pişirin. Ortasını bıçakla artı şeklinde kesip açın. Küp doğranmış tavuk etini ve havucu tereyağında 15 dakika soteleyin; bezelyeyi, kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın. Karışımı haşlanmış patateslerin içlerine paylaştırıp servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |