| 
 
| 
 
 
 | 
 
TARATORLU KANEPE | 
 
  | 
AyGölgesi 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 31.03.2006 
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc1490 
Gönderme Tarihi: 03.Nis.2006 
2,302 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 avuç ince bulgur ile bir avuç bayat ekmek içi ıslatılıp sıkılır. Buna 1 soğan rendesi, 2- 3 diş dövülmüş sarımsak, 1,5 avuç dövülmüş ceviz içi, tuz, karabiber, kırmızı biber, kimyon, 1 çorba kaşığı konserve salça, 5 çorba kaşığı zeytinyağ, 1 limon suyu konup karıştırılır. Dilimlenmiş sandviçlere sürülür.
  
 | 
 
TARATORLU KANEPE | 
 
  | 
AyGölgesi 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 31.03.2006 
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc1489 
Gönderme Tarihi: 03.Nis.2006 
2,317 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Yarım su bardağı ceviz içi
 
1 kahve fincan tahin
 
1-2 diş sarımsak
 
1 çay kaşığı kırmızı biber 
 
Yarım limon suyu
 
1 avuç maydanoz yaprağı
 
2 baston sandviç
 
Tuz
 
 
1- Sarımsak tuzla dövülüp bir kaseye konur.
 
2- Makineden çekilmiş ceviz, tahin, kırmızı biber ilave edilir.
 
3- Yavaş yavaş limon suyu sonra da kıyılmış maydanoz konup karıştırılır.
 
4- Baston sandviç bir parmak eninde dilimlenir. Üzerine hazırlanan karışım sürülür. Zevke göre süslenir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
TARATORLU KANEPE Tarifleri Kanepeler
 | 
 
 
 
 |