|
Tarator (Hatay) |
 |
AyGölgesi
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun |
Kısa URL: https://ml.md/lc104501
Gönderme Tarihi: 19.Oca.2015
4,703 defa indirildi / yazdırıldı
|
Hatay Valiliği
Hatay Mutfak Kültürü ve Yemekleri
Dr. Kadriye ŞAHİN
Maydanoz
Ceviz
Limon
Tahin
Maydanozlar doğranır. Tahinin içine eklenir. İyice karıştırılarak limon suyu eklenir. Üzeri ceviz ve maydanoz ile süslenerek servis yapılır.

|
TARATOR (Hatay) |
 |
Saadet
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9281 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc44866
Gönderme Tarihi: 23.Arl.2009
14,544 defa indirildi / yazdırıldı
|
Hatay Valiliği
Antakya Mutfağı - Süheyl Budak
½ su bardağı tahin
½ bağ maydanoz
100 gr. süzme yoğurt
1 çay bardağı ceviz içi
Maydanoz incecik doğranır. Ceviz içleri kıyılır. Tahinle beraber karıştırılır. Üzerine süzme yoğurt eklenerek tüm malzeme karıştırılıp servise alınır.
|
|