Kısa URL: https://ml.md/lc173648
Gönderme Tarihi: 11.Ağu.2023
123 defa indirildi / yazdırıldı
500 gr krema
500 gr tereyağı
500 gr fil dişi çikolata
125 gr jelatin
1 kg tahin
Kremayı kaynatıyoruz ve tereyağını ekleyip karıştırıyoruz. Fildişi çikolatayı ve jelatini ekliyoruz. Son olarak tahini ekliyoruz. Top top yapıp üzerlerini süsleyerek servis ediyoruz.
Kısa URL: https://ml.md/lc144855
Gönderme Tarihi: 12.Ağu.2019
1,127 defa indirildi / yazdırıldı
2 paket pötibör bisküvi
3 yemek kaşığı pudra şekeri
3 yemek kaşığı tahin
1 çay bardağı süt
Yarım çay bardağı iri dövülmüş ceviz veya fındık
Susam
Bisküvileri robotta çekin.
Susam hariç diğer malzemeleri bisküvilere listedeki sırayla ilave edin ve güzelce karıştırın.
Karışımı yarım saat kadar buzdolabında dinlendirin.
Buzdolabından çıkardığınız malzemeden ufak toplar yapın ve susama bulayın. Trüfleriniz servise hazır.