Kısa URL: https://ml.md/lc78125
Gönderme Tarihi: 20.Tem.2012
1,628 defa indirildi / yazdırıldı
50 Gr Sana Klasik
1 Litre süt
1 Biraz tuz
2 Yemek Kaşığı un
1 Çay Bardağı aşurelik buğday
Aşurelik buğday akşamdan ıslatılır, haşlanır. Tencereye margarin katılır. Eriyince un ilave edilir. Un pembeleşinceye kadar kısık ateşte kavrulur. Haşladığımız buğday ve süt ilave edilir. Karıştırılarak pişirilir. En son biraz tuz ilave edilir.
Kısa URL: https://ml.md/lc78999
Gönderme Tarihi: 09.Ağu.2012
1,341 defa indirildi / yazdırıldı
3 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Litre süt
1 Bardak ŞEHRİYE
1 Çay Kaşığı kırmızı toz biber tuz
2 Bardak soğuk su
Sütü ve suyu bir tencereye koyup kaynamaya bırakalım kaynayınca şehriyelerı içine ilave edelım kısık ateşte 10 dakıka kadar kaynatalım bir tavada sana margarını erıtelım kırmızı biberi de yakalım ardından bu karışımı çorbanın içine aktaralım.
Kısa URL: https://ml.md/lc80779
Gönderme Tarihi: 15.Eyl.2012
1,416 defa indirildi / yazdırıldı
2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
3 Yemek Kaşığı un
4 Su Bardağı et suyu
1 Su Bardağı süt
Tencerede yağı eritin ve unu kavurun. Unun rengi değişince süt ve et suyunu yavaş yavaş, karıştırarak ilave edin. Kaynadıktan sonra tuzunu da ilave edip 1-2 kere daha kaynatın ve ocaktan alın.
Kısa URL: https://ml.md/lc84219
Gönderme Tarihi: 08.Arl.2012
1,571 defa indirildi / yazdırıldı
1 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Su Bardağı süt
1 Fiske tuz,nane
4 Su Bardağı su
2 Tatlı Kaşığı un
Bir kabın içinde süt ve unu karıştırın. Suyu ve margarini tencereye koyup kaynatın. Kaynayan suya unlu sütü yavaş yavaş karıştırın. Tuzu da ekledikten sonra 10-15 dakika kaynatın. Çorbayı kaselere dökün ve üzerine nane serperek süsleyin.