Kısa URL: https://ml.md/lc8517
Gönderme Tarihi: 11.Kas.2006
3,427 defa indirildi / yazdırıldı
2 diş kıyılmış sarımsak ve küp doğranmış 1 adet soğanı yağda kavurun. 1 adet kabak ve 1 adet kırmızı biberi yarım ay şeklinde doğrayıp ekleyin. 2 adet domatesi blanşe edip küp doğrayın, fesleğeni ince kıyın. Hardalla beraber hepsini ilave edin. Tuzlayın, biberleyin. 5 dakika kadar kısık ateşte pişirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc8518
Gönderme Tarihi: 11.Kas.2006
3,283 defa indirildi / yazdırıldı
200 gr. brokoli, 150 gr. karnabahar, 4 adet minik havucu dirice haşlayın. 20 ml. zeytinyağında, 50 gr. kiraz domates ve 3-4 diş sarımsakla haşlanmış sebzeleri çevirin. Tuz, karabiber ve ufak doğranmış küçük kırmızı biberi ekleyin. Parmesan rendesi ve kıyılmış dereotuyla servis edin.