Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Zargana Tarifleri > Sebzeli Levrek (5 adet - 114,745 defa bakıldı)

Sebzeli Levrek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Ahtapot Tarifleri
Alabalık Tarifleri
Barbunya Balığı Tarifleri
Çinekop Tarifleri
Çipura Tarifleri
Dil Balığı Tarifleri
Fener Balığı Tarifleri
Gümüş Balığı Tarifleri
Hamsi Tarifleri
İstavrit Tarifleri
İzmarit Tarifleri
Kalamar Tarifleri
Kalkan Tarifleri
Kefal Tarifleri
Kılıç Tarifleri
Kırlangıç Tarifleri
Lahos Tarifleri
Levrek Tarifleri
Lüfer Tarifleri
Mercan Tarifleri
Mersin Balığı Tarifleri
Mezgit Tarifleri
Minekop Tarifleri
Morina Tarifleri
Mürekkep Balığı Tarifleri
Palamut Tarifleri
Pisi Balığı Tarifleri
Sardalya Tarifleri
Sazan Tarifleri
Sinarit Tarifleri
Somon Tarifleri
Tatlısu Levreği Tarifleri
Tekir Tarifleri
Ton Balığı Tarifleri
Torik Tarifleri
Turna Tarifleri
Uskumru Tarifleri
Yayın Tarifleri
Zargana Tarifleri
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Sebzeli Levrek Fileto

melda özer
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 18.12.2019
Mesajlar: 43
Şehir: Mardin
Kısa URL: https://ml.md/lc147549
Gönderme Tarihi: 29.Arl.2019
508 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.elele.com.tr

2 parça levrek fileto
1 kabak
1 havuç
1 kırmızıbiber
1 pırasa
1 kerevizin yeşil sapı
1 kahve fincanı zeytinyağı
Sosu için:
2 yemek kaşığı pekmez
1 kahve fincanı üzüm sirkesi
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Tuz

Kabak, havuç, kırmızıbiber, pırasayı jülyen doğrayın. Kereviz sapını uzun kesin. Hepsini zeytinyağında soteleyin. Levrek filetoları 2’şer cm kalınlığında doğrayıp, sotelediğiniz sebzelere ilave edin. Pekmez, üzüm sirkesi, kırmızı pul biber ve tuzu bir kasede karıştırın. Pişen sebzeli balığa ilave edip, 2 dakika daha pişirin. Servis tabağına alıp sıcak servis yapın.



Sebzeli Levrek

cep
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 17.04.2018
Mesajlar: 21
Şehir: Sinop
Kısa URL: https://ml.md/lc133466
Gönderme Tarihi: 18.Nis.2018
572 defa indirildi / yazdırıldı




200 gr havuç
1 kereviz
Yarım pırasa
Yarım demet maydanoz
1 soğan
4 - 5 çorba kaşığı margarin
Tuz
Karabiber
600 gr levrek fileto
Fırına dayanıklı aluminyum folyo
2 - 3 çorba kaşığı sıvı yağ

Havuçları yıkayın, ince şeritler halinde doğrayın. Kereviz, pırasa ve maydanozu da ayıklayıp yıkayın. Kerevizi ve pırasayı ince ince dilimleyin. Maydanozu doğrayın. Soğanı soyup halka halinde kesin. Sebzeleri 2 çorba kaşığı yağda 5 dakika kadar sote edip tuz ve karabiberle tatlandırın. Fırını 200 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. Levreği temizleyip üzerine tuz ve karabiber serpin. Folyodan 45 cm genişliğinde ve 60 cm uzunluğunda bir parça kesin. Üzerine sıvı yağ sürün, kenarlarında 1,5 cm'lik boşluk bırakın. Sebzeleri üzerine paylaştırın. Artan margarini üzerine parça parça ekleyin. En üste balığı yerleştirin. Folyoyu kapatın. Kenarları iki defa katlayın. 200 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 30 dakika kadar pişirin. Yanında haşlanmış patates veya pilavla servis yapın.



Sebzeli Levrek

ipeknur
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.09.2011
Mesajlar: 69
Şehir: Malatya
Kısa URL: https://ml.md/lc68085
Gönderme Tarihi: 19.Eyl.2011
2,142 defa indirildi / yazdırıldı





1 adet levrek fileto
1det patates
1 adet havuç
1 adet soğan
2 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı köri
1 çorba kaşığı tereyağı
4 su bardağı su
1 çorba kaşığı un

Tencereye balık, irice doğranmış soğan, patates, havuç, defne yaprağı ve suyu koyup 15 dakika kaynatın. Balığı, patates ve havuçları süzgeçle bir tabağa alın. Un ve tereyağını kavurduktan sonra tencerede kalan sudan üzerine ekleyerek bir bulamaç yapın ve ayırdığınız balık ve sebzelerin üzerine ekleyip afiyetle yiyin.


Fotoğraf "seramik tava" tarafından gönderildi. 11.12.2014


SEBZE GARNİTÜRLÜ LEVREK

antidepresan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.07.2009
Mesajlar: 42
Şehir: Çeşme
Kısa URL: https://ml.md/lc37869
Gönderme Tarihi: 03.Tem.2009
3,161 defa indirildi / yazdırıldı




2,5-3 kiloluk levrek
1 Defne yaprağı
100 gr soğan
10 Adet kereviz
1 kahve kaşığı tane karabiber
100 gr. havuç

Balıkları ayıklayınız, temizleyiniz, yıkayınız süzgeçten suyunu süzünüz.
Kuyruk ucunu makasla kesiniz bir tülbente sarınız.
İçinde kendi ızgarası bulunan balık tenceresine yerleştiriniz.
Üzerini bolca kaplayacak biçimde soğuk su ilâve ediniz.
Yukarıda yazılı bulunan sebzeleri ayıklayınız, havuç, kereviz, soğanları halka halka doğraymız, tane karabiber, defne yaprağı, bir limon suyu ve kabuğu ilâve ediniz. Ateş üzerine koyunuz.
Kaynayıncâ ateşi hafifletiniz yavaş yavaş pişiriniz kendi suyu içinde soğuduktan sonra çıkarınız, tülbenti çözünüz derisinin soyulmamasına dikkat ediniz.
Uzun bir tabağa çıkarınız haşlanmış olan sebzeleri küçük şişlere geçirerek sırt bölümüne saplayınız asbikle kuyruk ve baş bölümlerine kaplayınız.
Arzu edilen sos veya mayonezle servis ediniz.


Sebzeli Levrek

figüran
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 13.10.2008
Mesajlar: 20
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc27985
Gönderme Tarihi: 13.Ekm.2008
2,371 defa indirildi / yazdırıldı




2 adet levrek
1 adet havuç
2 adet patates
1 adet soğan
258-30 adet mantar
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı su
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı tuz

Sebzelerin tümü kuşbaşı büyüklüğünde doğranır. Tavaya yağ konur ısınınca bütün sebzeler birlikte atılır. 10 dakika sonra salça ve parçalara ayrılmış levrek eklenir. Birkaç kez çevirdikten sonra tuz, limon suyu ve su katılır. Tavaya kapak kapatarak 20 dakika pişirilir. Sıcak servis edilir.






Sebzeli Levrek Tarifleri Zargana Tarifleri



(5 adet Sebzeli Levrek 114,745 defa bakıldı)

1 2 3 4 5

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort